hotkey Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Cio kupić: - Prolink GF 4 4200 64MB RAM TVOUT 720zł - WinFast G-Force 3 Ti500 64MB DDR TV-out 650zł Mam Durnia 800, a proca mam zamiar wymienić na Hammera, czyli nie prędką(inaczej mówiąc wymienie od razu grafę) Sorki, że wciąż zażucam forum, ale na dwie karty grafiki które dotychczas kupiłem obie okazały się do d***. Jedna nie obsługiwała teksturowania(kiedyś takie były), zaś drugą był Prolink GF 2 MX 200 który zresztą się spalił :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Cio kupić: - Prolink GF 4 4200 64MB RAM TVOUT 720zł - WinFast G-Force 3 Ti500 64MB DDR TV-out 650zł Mam Durnia 800, a proca mam zamiar wymienić na Hammera, czyli nie prędką(inaczej mówiąc wymienie od razu grafę) Sorki, że wciąż zażucam forum, ale na dwie karty grafiki które dotychczas kupiłem obie okazały się do d***. Jedna nie obsługiwała teksturowania(kiedyś takie były), zaś drugą był Prolink GF 2 MX 200 który zresztą się spalił :cry: Zdecydowanie WinFast ze względu na jakość obrazu. Albo dorzuć ze 100zeta i kup sobie Gainward'a Ti4200. Inaczej nie ma sensu męczyć się z Prolinkiem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Ten temat był juz poruszany7 z setki razy. Osobiście albo bym łyknał tego Winfasta albo dożucił kila złociszy na gaiwarda. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Cio kupić: - Prolink GF 4 4200 64MB RAM TVOUT 720zł - WinFast G-Force 3 Ti500 64MB DDR TV-out 650zł Mam Durnia 800, a proca mam zamiar wymienić na Hammera, czyli nie prędką(inaczej mówiąc wymienie od razu grafę) Sorki, że wciąż zażucam forum, ale na dwie karty grafiki które dotychczas kupiłem obie okazały się do d***. Jedna nie obsługiwała teksturowania(kiedyś takie były), zaś drugą był Prolink GF 2 MX 200 który zresztą się spalił :cry: Zdecydowanie WinFast ze względu na jakość obrazu. Albo dorzuć ze 100zeta i kup sobie Gainward'a Ti4200. Inaczej nie ma sensu męczyć się z Prolinkiem. Gdzie jest Gainward gf4Ti4200 za 750 pln ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Lepiej przecież wziąć GF4 4200, niż GF3, bo jest cokolwiek szybszy i będzie się lepiej kręcił. Tak pozatym mam pixela i szczególnie na jakość obrazu nie narzekam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Gdzie jest Gainward gf4Ti4200 za 750 pln ? Przeczytaj dokładnie mój post :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Gdzie jest Gainward gf4Ti4200 za 750 pln ? Przeczytaj dokładnie mój post :) Wiec chodzi Ci zeby dolozyc do tego prolinka te 100 pln ? Bo z Twojej wypowiedzi wywnioskowac moglem, ze winfast ma spoko obraz ale doloz 100 pln i bierz gainwarda - chyba tak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Gdzie jest Gainward gf4Ti4200 za 750 pln ? Przeczytaj dokładnie mój post :) nadal nie lubisz prolinków? :) czyżby jakies złe wspomnienia ? pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 smęcicie ;-) ale co do pytania to weź 4 wsumie żadnych innowaćji co do 3 ale wszystkie technoologie to 2gie wersjie tych z 3... no i jest wydajniejsza - jak podkręcisz to w dooma pograsz ( w okienku ;-))))))))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Tylko nie PROLINK :DDD ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 co wy chcecie o tego prolinka kilka osob ma na frum ta karte i jakos sa zadowolenie i sie dobrze podkreca ja bym bral gf4 zawsze to szybciej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zdecydowanie WinFast ze względu na jakość obrazu. Albo dorzuć ze 100zeta i kup sobie Gainward'a Ti4200. Inaczej nie ma sensu męczyć się z Prolinkiem. co ty Lisek chcesz od prolinka :? miałem trochę geforce-ów w tym dwa Prolinki zresztą teraz mam gf4ti 4200 prolinka i karta jest git. wcześniej miałem gf2ti prolinka i jakoś się nie zraziłem. kumpel ma gf2pro leadtek-a i miedzy jego kartą a moin starym gf2ti nie było różnicy obraz spoko nic się nie waliło. brat ma mojego starego asus-a na gf2mx i obraz też bez różnic nie mówiąc o obrazie na TV gdzie 2ti biło na głowę asus-a. więc nierozumiem :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zdecydowanie WinFast ze względu na jakość obrazu. Albo dorzuć ze 100zeta i kup sobie Gainward'a Ti4200. Inaczej nie ma sensu męczyć się z Prolinkiem. co ty Lisek chcesz od prolinka :? miałem trochę geforce-ów w tym dwa Prolinki zresztą teraz mam gf4ti 4200 prolinka i karta jest git. wcześniej miałem gf2ti prolinka i jakoś się nie zraziłem. kumpel ma gf2pro leadtek-a i miedzy jego kartą a moin starym gf2ti nie było różnicy obraz spoko nic się nie waliło. brat ma mojego starego asus-a na gf2mx i obraz też bez różnic nie mówiąc o obrazie na TV gdzie 2ti biło na głowę asus-a. więc nierozumiem :? Jak ktoś ma szczęście, to trafia na same dobre Prolinki, a jak ktoś ma pecha to mu Elsa wysiądzie :cry: :cry: :cry: Jak mi :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 co wy chcecie od prolinka , ja mam ti4200 prolinka i jest super , wiec niewiem oco wam chodzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 A ja tam bym bral gf3. Po pierwsze Gf4 w sumie bez wiekszych innowacji w stosunku do Gf3 Po drugie winfast to winfast - mozna jeszcze kupic tanio Gaiwarda... Po trzecie po jasna cholere inwestowac tyle kasy w goopia karte graficzna (???) :) jou! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Ja bym wybral Prolinka, nie mam zadnych zastrzezen do jakosci obrazu na tych kartach, moze to zalezy od egzemplarza...roznice w jakosci obrazu widze dopiero miedzy Matroxem i cala reszta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cherry Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 WinFast A250LE GF4 Ti4200 64MB DDR TV DVI 799 zł w Sirius.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Ja bym wybral to co zaproponowal cherry 60 zl ci nie ubedzie, a bedziesz mial pozadna karte. No chyba ze ci ubedzie, wtedy bierz prolinka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 WinFast A250LE GF4 Ti4200 64MB DDR TV DVI 799 zł w Sirius.pl ja wolę tą kartę niż gaiwarda. miałem ją do wyboru albo prolinka. wziąłem prolinka bo był tańszy i jestem zadowolony. tak bym wywalił swego czasu 1000 zeta a tak niecałe 800 a karta spox :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...