paweldnb Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Dziś pobrałem windows 7 rc v 7100 wszystko szlo dobrze dopóki nie zabrałem się za sterowniki ati seria 4800( ja mam 4850) .Instalują się ale sam ccc się nie odpala :( grafika działa nawet całkiem sprawnie ale nie mam wyjścia tv-out a lcd 40' się marnuje. Ktoś rozwiązał ten problem Ps. rozwiązania dla wcześniejszych wersji windy wydają się być nieskuteczne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 wyczyść dokładnie system z driverów od ATI i ściągnij oddzielnie drivery i ccc zainstaluj będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Ale masz przecież temat o Windows 7... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldnb Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Ale masz przecież temat o Windows 7... rozwiązaniem okazało się ściągniecie najnowszych driverów i wtedy ccc zaczeło poprawnie działać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...