PolandMET Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Potrzebowal bym jakis prosty sklep internetowy, najlepiej w javie czy cos ale bez baz danych zeby nie komplikowac. Takie cos zeby byl koszyk i kupiony produkt znikal lub zmienial status na sprzedany. sklep na www.polandmet.com Cos prostego a najlepiej darmowego :) bo nie zalezy mi na jakis bajerach tylko zeby kupiony okaz nie trzeba bylo recznie kasowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Nie wiem czy dobrze rozumiem o co Ci chodzi, ale chyba jedynym rozwiązaniem będzie CMS - Joomla i VirtueMart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 tez mi sie tak wydaje :D ze trzeba przejsc na wyzszy poziom rozwoju :D HTML -> CMS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiToLotto Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 A może osCommerce albo z nowości - Magento (choć ten produkt chyba jeszcze nie okrzepł, zwłaszcza u nas). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 28 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2009 Zawsze można samemu usiąść nad PHP z małym dodatkiem mySQL ;) Kilka miesięcy temu sam taki "sklep" napisałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 to jeszcze trzeba umiec :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...