Vidic Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Witam. Spalił mi sie jeden z komputerów, a konkretnie poszedł zasilacz. Nie wiem czy pociągnął innepodzespoły. Chciałbym to sprawdzić i moje pytanie brzmi czy jest to bezpieczne np. podłaczyć spaloną (jeśli jest) kartę do dobrego komputera? Czy grozi to zepsuciem tego dobrego komputera? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Najprościej będzie podłączyć sprawny zasilacz do tamtego kompa.... a co do pytania, nie, raczej nie powinno się nic stać. Jakieś tam ryzyko jest, ale minimalne. Ja bym bez większego wahania włożył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidic Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 OK dzięki. Czyli podłaćze do tamtego kompa dobry zasilacz, a podzespołów nie będę podłączał do nowego kompa, bo jest dużo lepszy od tamtego i szkoda by było jakby coś się stało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...