forest kila zbila Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Hej, Musze szybko zakupić kompletne agd do kuchni i pralkę. Wybrałem modele bosch siemenes i tu pojawia się pytanie - gdzie to kupić tanio i dobrze. Chętnie zakupię w sklepie internetowym ale pewnie 8O Ktoś poleci źródło ??8O Wybrane modele,, chętnie posłucham OT i o firmach i o modelach. płyta: Bosch PHG106DEU piekarnik Bosch HBN230250E okap: BOSCH DWW 093651 lodówka: BOSCH KIS-38A40 IE lub Siemens KI38VA20 pralka: BOSCH WOT-26351 BY zmywarka: Bosch SRV 53M03 EU Jak pisałem - najważniejsze -pewny sklep i cena zbliżona do najniższych na ceneo etc.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Doświadczenia wielkiego nie mam, ale pralka z electro.pl przyszła bez problemów. Czytałem w sumie, że jeden z lepszych sklepów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Przepraszam, że nie odpowiem na temat ale dlaczego wszystko z BOSCHA kupujesz ? Te akurat konkretne sprzęty i modele są najlepsze, najtańsze czy po prostu ładnie wygląda jak wszędzie jest napis BOSCH ? Ja jak brałem sprzęt to w życiu nie z internetu. Przyniosłem jedynie ceny jakie znalazłem na necie i kupiłem cały sprzęt niemal w takich właśnie cenach. Oczywiście chodziłem po kilku sklepikach i targowałem się ile wlezie. W takim przypadku i takich dużych zakupach nie ma to jak widzieć sprzedawcę na własne oczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) tak też zrobiłem nie obeszło się bez szukania ale wszystko na miejscu w lublinie i w cenach zbliżonych do najlepszych w sieci czemu bosch ?? bo jeszcze się na boschu nie przejechałem,, jakbym chciał dla logo to bym polował na siemens/liebher. nie interesują mnie amiki i inne zabawki w badziewnym plastiku a poza tym listę sprzętu skonsultowałem :] wybrałem ciche modele i niekoniecznie z góry cennika,, takie akurat. tyle nt boscha. dobrze się czuję z boschem w domu 8O co do logo - sprzęt do zabudowy Edytowane 12 Maja 2009 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 7 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ja proponowalbym jeszcze rozwazyc Electrolux'a . Mamy w domu pralke i lodowke i po prostu dzialaja. ( zreszta tak jak 13 letnia zmywarka boscha 8O ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2009 (edytowane) Pora odkopać temat, właśnie jestem po remoncie kuchni. Potrzebuję trochę nowego sprzętu tj. lodówka, zmywarka, okap, zimna płyta(?). Jako, że nie mam instalacji gazowej, mieszkam na uboczach miasta, w starym przedwojennym, wyremontowanym domku jednorodzinnym, chciałem spytać co wziąć do gotowania? Zimnna płyta na prąd będzie dobra? Jak wygląda zużycie prądu? Miałem dotychczas gaz z butli i palniki(2 butle gazu na miesiąc zużywamy, co daje ~90 zł). Meble będą na zamówienia, kuchnia ma 2,8x3. Możecie podać coś konkretnego, w umiarkowanej cenie? W Media Markt jest teraz jakaś promocja, w sobotę jedziemy zajrzeć. Może coś kupimy. Edytowane 9 Lipca 2009 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompanka Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Spylon, najpierw sprawdź, czy Twoja instalacja elektryczna wytrzyma taką płytę 8O U mnie nijak nie dało się zainstalować, pozostaliśmy przy gazie. A co do sprzętu AGD w necie, to 1komp.pl ma w ofercie takie rzeczy. Osobiście kupowałam u nich tylko pierdółki typu pendrive, ale myślę, że uczciwie mogę ich polecić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 9 lip 2009, 23:24 Dzisiaj, 11:04 Brawo, koleżanko 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...