Adler91 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Problem polega na tym że zmieniłem 3 części wczoraj, mobo, proca i pamięć i winda zaśpiewała o ponowną aktywacje. Wszystko fajnie, ale zamiast od razu aktywować wcisnąłem później ;/, zrobiłem resa kompa i chciałem sobie ustawić od razu aktualną datę w BIOS-ie. Niestety po tej czynności mój XP już nie chce się logować :angry: i woła aby go aktywować. Próbowałem już tryb awaryjny, przestawiałem datę i nic. Niestety nie wykrywa mi sieci bo nie ma sterów od sieciówki, a nie były instalowane przed restartem ;/ Może ktos wie jak to ustrojstwo ominąć, choćby dla zainstalowania tylko sterów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Najlepiej zrób aktywację telefonicznie i będziesz miał po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adler91 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) Heh najpierw trzeba dodzwonić się na tą ich linie :D co nie jest łatwe <_< Jeszcze jakieś pomysły? Edytowane 6 Maja 2009 przez Adler91 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...