Bobek Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Witam wszystkich mam proble kuzynowi się spaliła płyta główna i nie wiem jaką kupić nową wiem tylko że karta graficzna AGP x8 256mp, 512 ram, procesor chyba caleron , zasilacz 300W a nazwa płyty to K8T MS-6702 ver 1.0 Jaką kupić żeby działała z podzespołami? Proszę o szybką odpowiedz Z góry dziękuję!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Celeron na s754 hmmm ciekawe :lol2: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Ta płyta co się upaliła była pod AMD ( google mało mówi ), więc kuzyn nie może mieć procesora z zacnej serii Celeron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobek Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 no ja nie wiem to ma inny procesor ale jaka by pasowała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Z tego co widzę to kuzyn masz kompa na S754 , płyta to była K8S Neo FSR , możliwe że w wersji dla Mediona . Szukaj płyty na S754 na allegro lub w serwisach - najtańsza z opcją kup teraz ( pewność ceny ) kosztuje 119 zł - MSI K8N . w normalnej aukcji można dostać np. GB GA-K8NE od złotówki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobek Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 jutro sam zobacze u niego jaka ta płyta główna jest i podam i dam zdjecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...