[ HAIZ ] Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) Witam Panowie, pytanie jak widac banalne, ale potrzebuje dosłownie na wczoraj drukarkę laserową mono z wbudowanym skanerem do ok. 600 zł do użytku domowego z jednym kompem. Ile mogłem poczytałem, stąd mniej więcej jak sądze od urządzenia oczekiwałbym (oczywiście też banalne;) ) : taniej eksploatacji, łatwego napełniania tonera, do drukowania głownie tekstu, jeśli zmieściłbym się cenowo to i dupleksu. Celowo nie zamieszczam ewentualnych faworytów, alżeby nie mieszac sobie w głowie. Ukażcie wrota a sięgnie zenitu... ;) i jutro nabęde drukarke. Jeśli to kogoś zmotywuje to dodam, że mieszkam na wiosce stąd też ciężko o pomoc w wydruku u kogokolwiek. Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Edytowane 6 Maja 2009 przez [ HAIZ ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EkspertLexmarka Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Lexmark X340. Bardzo przystępne cenowo i proste w obsłudze urządzenie wielofunkcyjne 4 in 1 (druk, skan, kopia, faks). Szybkość wydruku to 25 stron na minutę, dużo możliwości skanowania kolorowych dokumentów bezpośrednio do różnych programów i rodzajów plików. Łatwa obsługa oraz konserwacja dzięki dwuwierszowemu, podświetlanemu ekranowi. Maksymalny miesięczny cykl pracy to 15000 str./miesiąc. Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Witam Panowie, pytanie jak widac banalne, ale potrzebuje dosłownie na wczoraj drukarkę laserową mono z wbudowanym skanerem do ok. 600 zł do użytku domowego z jednym kompem. Ile mogłem poczytałem, stąd mniej więcej jak sądze od urządzenia oczekiwałbym (oczywiście też banalne;) ) : taniej eksploatacji, łatwego napełniania tonera, do drukowania głownie tekstu, jeśli zmieściłbym się cenowo to i dupleksu. Celowo nie zamieszczam ewentualnych faworytów, alżeby nie mieszac sobie w głowie. Ukażcie wrota a sięgnie zenitu... ;) i jutro nabęde drukarke. Jeśli to kogoś zmotywuje to dodam, że mieszkam na wiosce stąd też ciężko o pomoc w wydruku u kogokolwiek. Z góry dziękuje. Pozdrawiam. tez mam ten sam problem jakisz masz faworytów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...