[ HAIZ ] Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) Witam Panowie, pytanie jak widac banalne, ale potrzebuje dosłownie na wczoraj drukarkę laserową mono z wbudowanym skanerem do ok. 600 zł do użytku domowego z jednym kompem. Ile mogłem poczytałem, stąd mniej więcej jak sądze od urządzenia oczekiwałbym (oczywiście też banalne;) ) : taniej eksploatacji, łatwego napełniania tonera, do drukowania głownie tekstu, jeśli zmieściłbym się cenowo to i dupleksu. Celowo nie zamieszczam ewentualnych faworytów, alżeby nie mieszac sobie w głowie. Ukażcie wrota a sięgnie zenitu... ;) i jutro nabęde drukarke. Jeśli to kogoś zmotywuje to dodam, że mieszkam na wiosce stąd też ciężko o pomoc w wydruku u kogokolwiek. Z góry dziękuje. Pozdrawiam. Edytowane 6 Maja 2009 przez [ HAIZ ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EkspertLexmarka Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 Lexmark X340. Bardzo przystępne cenowo i proste w obsłudze urządzenie wielofunkcyjne 4 in 1 (druk, skan, kopia, faks). Szybkość wydruku to 25 stron na minutę, dużo możliwości skanowania kolorowych dokumentów bezpośrednio do różnych programów i rodzajów plików. Łatwa obsługa oraz konserwacja dzięki dwuwierszowemu, podświetlanemu ekranowi. Maksymalny miesięczny cykl pracy to 15000 str./miesiąc. Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlacha Opublikowano 29 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2009 [ HAIZ ] napisał(a): Witam Panowie, pytanie jak widac banalne, ale potrzebuje dosłownie na wczoraj drukarkę laserową mono z wbudowanym skanerem do ok. 600 zł do użytku domowego z jednym kompem. Ile mogłem poczytałem, stąd mniej więcej jak sądze od urządzenia oczekiwałbym (oczywiście też banalne;) ) : taniej eksploatacji, łatwego napełniania tonera, do drukowania głownie tekstu, jeśli zmieściłbym się cenowo to i dupleksu. Celowo nie zamieszczam ewentualnych faworytów, alżeby nie mieszac sobie w głowie. Ukażcie wrota a sięgnie zenitu... ;) i jutro nabęde drukarke. Jeśli to kogoś zmotywuje to dodam, że mieszkam na wiosce stąd też ciężko o pomoc w wydruku u kogokolwiek. Z góry dziękuje. Pozdrawiam. tez mam ten sam problem jakisz masz faworytów?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...