mystery Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Witam. Ostatnio bawiłem się programami SmitfraudFix i combofix oraz HijackThis. Problem jest taki, że o ile pozbyłem się syfów jakie miałem (a nie było ich wiele) to dodatkowo straciłem ikonki w tray: od zarządzania USB (czyli zniknęła ikona do odmontowywania dysków), nie ma ikonek od (w)lanu. To jedyne systemowe ikonki jakie straciłem, ale przyznam, że ich brak jest dokuczliwy, a zwlaszcza jeśli chodzi o USB i wlan. Próbowałem gdzieś w ustawieniach systemowych to znaleźć, ale bynajmniej nic nie wskórałem. Zastanawiam się, czy combofix nie wywalił mi tego z rejestru, a jesli tak, to jak wrócić porządek? pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Sprawdz: http://www.mydigitallife.info/2006/01/04/s...-in-windows-xp/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 dzięki, ale niestety rady tam zawarte nie dały żadnego rezulatatu i wciąż nie mam tych ikonek :( pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...