spawacz8698 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Witam, proszę o pomoc, ponieważ nie mogę już tego ustrojstwa ogarnąć :/ Mam nowego kompa (płyta: gigabyte ga-m61pme-s2 am2 nf6100 vga) i problem z grafiką: gainward radeon hd4650 1024 dvi/hdm. Problem jest taki, że po mimo prawidłowej instalacji sterowników, zarówno tych dostarczonych razem z kartą na cd, jak i tych ze strony producenta, w zasadzie nie mogę korzystać z akceleracji. Jakaś tam gra, czy 3d mark odpala się, wszystko ładnie pięknie, ale po ~10 sek. zacina się, a sterownik wywala taki błąd: Nie mam już na niego siły, próbowałem, googlowałem i nie znalazłem rozwiązania mojego problemu. Mój system do xp z sp3. Z góry dziękuję za odp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Wyłącz to VPU Recover i zobacz czy się bedzie dalej wysypywał. Którą wersja sterów instalujesz? 9.4? Karta jest pasywnie chłodzona? Sprawdź temperatury, jeszcze możesz pamięci RAM sprawdzić MEMtestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...