lolo Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zaczeło mi się przed chwila coś kaszanić. Normalnie miałem temperature 40-45 i więcej być nie chciało, a w tej chwili, nie wiedzieć czemu, mam idle 49! Nie wiem co się dzieje, bo nic w sumie nie ruszałem w kompie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 dodam, że to nie od pogody, bo się zauważyłem chwile temu jak sobie pogrywałem i się zawiesił :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 sprawdz wentylator na coolerku moze cos z nim nie taq (jezeli jest to tulejowy mosze sie zapiec) juz miale podobny przypadek , lub sie zakuzyl zabardzo i ledo co sie kreci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 ja mialem akcje z zakurzonym coolerkim..... z 5500 zrobilo sie 2000 obrotow i taki dzwiek jak by zaraz mial komp wybuchnac :wink: ale to stare czasy... teraz Titan ruuuleeez 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Najlepsze jest to, że wiatraki są ok (pokazuje normalnie tzn. 5500 RPM w biosie) Miałem tak kiedyś na celku, ale stopniowo, jak mi sie na nim kurz zbierał :), ale teraz na antku grama kurzu niema. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Underclockowałem go i mam 44 stopnie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Moze uzyles jakies badziewnej pasty i sie, ze tak powiem skruszyla. Tzn, ze juz nie przylega dokladnie. Zdejmij cooler, przeczysc, wypoleruj, posmaruja pasta, moze pomoze - raczej napewno. Albo zaczep puszcza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Acha, sprawdz czy nie skacze Ci temp. na proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Jutro zobacze, bo dziś mi się już nie chce. Puszcze go na noc na 900 (DC), albo w okolicach, bo nie chce go stracić (jak qmpel :wink:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Jest jeszcze jedno wyjscie. Poprostu juz siada proc. Jest to raczej jeden z bardziej grzejacych sie prockow wiec mogl juz nie wytrzymac tego podkrecania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Ja miałem podobnie ale winą był kurz który nazbierał się między żeberkami radiatora cpu nie wspomne, że na łopatkach tesz troche było, po wyczyszczeniu wszystko wruciło do normy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Jest jeszcze jedno wyjscie. Poprostu juz siada proc. Jest to raczej jeden z bardziej grzejacych sie prockow wiec mogl juz nie wytrzymac tego podkrecania.Raczej nie, bo mam go troche ponad miesiąc i szczególnie się nad nim nie wyżywam, a poza tym jak by miał siąść, to by mi się pewnie troche zamgliło w pokoju :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Moze masz cos z czujnikiem temperatury bo az tak nagle temperatura nie powinna podskoczyc. Może go teraz dobrze docisneles a wczesniej byl zle, albo sie zepsul. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Troche wyczyściłem radiator z kurzu, przeinstalowałem windy (bo się zjebały po od tej temp. :? ) i narazie jest 42 na idle przy 1.33. Jest lepiej, ale na idle powinien mieć ok 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 narazie jest 42 na idle przy 1.33. Jest lepiej, ale na idle powinien mieć ok 40 Wlacz HLT programem WPCREDIT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...