Skocz do zawartości
lolo

Problem z temperaturą

Rekomendowane odpowiedzi

Zaczeło mi się przed chwila coś kaszanić. Normalnie miałem temperature 40-45 i więcej być nie chciało, a w tej chwili, nie wiedzieć czemu, mam idle 49! Nie wiem co się dzieje, bo nic w sumie nie ruszałem w kompie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mialem akcje z zakurzonym coolerkim..... z 5500 zrobilo sie 2000 obrotow i taki dzwiek jak by zaraz mial komp wybuchnac :wink: ale to stare czasy... teraz Titan ruuuleeez 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsze jest to, że wiatraki są ok (pokazuje normalnie tzn. 5500 RPM w biosie)

Miałem tak kiedyś na celku, ale stopniowo, jak mi sie na nim kurz zbierał :), ale teraz na antku grama kurzu niema.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze uzyles jakies badziewnej pasty i sie, ze tak powiem skruszyla. Tzn, ze juz nie przylega dokladnie.

Zdejmij cooler, przeczysc, wypoleruj, posmaruja pasta, moze pomoze - raczej napewno.

Albo zaczep puszcza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest jeszcze jedno wyjscie. Poprostu juz siada proc. Jest to raczej jeden z bardziej grzejacych sie prockow wiec mogl juz nie wytrzymac tego podkrecania.

Raczej nie, bo mam go troche ponad miesiąc i szczególnie się nad nim nie wyżywam, a poza tym jak by miał siąść, to by mi się pewnie troche zamgliło w pokoju :D .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...