Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 JA tam w to nie wierze każdy wiatrak hałasuje! Najbardziej wqrwia mnie to, że jak mash WC to wiatraki mushą być na chłodnicy lub bongo, a na FC na skraplaczu. Paranoja, same wentyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Dlatego, ze wiatrak nawet na 5V sporo daje jesli chodzi o zbicie temp. wody. Musze sie z toba zgodzic. Halasuje kazdy. Kwestia tolerancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Mój kulereczek :) 120mm x 120 mm x 25 mm Firma : AVC Model : B1225B12H DC 12V-0.5A (to chyba niezle,moze mi ktos wyjasni?) Łożysko : kulkowe 12 V - lekki szum 7 V - do tego jeszcze nie doszedlem 5 V - cichutenki,tylko ciut maly CFM (przeplyw powietrza) Koszt 55 zl Miejsce zakupu : WGK, firma JAMCO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Da sie przerobić sunony 12cm 3000rpm na świecące? Nie wiem jak umieścić diody, czy wywiercić z boku otwory czy jakoś inaczej? Robił ktoś już takiego moda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Zeby wiatrak swiecil musi byc zrobiony z czegos przezroczystego. Inaczej nie ma najmniejszego sensu, bo nic fajnego z tego nie wyjdzie. Tonic2 > moja mala rada: nie kupuj nic do chlodzenia na gieldzie. Scigaja tam kase jak moga, np.: Tt memory cooling kit (cu): 80 zamiast 50 FanMate: 25 zamiast 15 AC3: 40 zamiast 30 Powalio ich!!! Jest troche sklepow w Warszawie, gdzie jest naprawde sporo taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Lukas20, te sunony są zrobione chromem w sprayu i napewno wyjdzie coś fajnegom tylko trzeba diody w odpowiednim miejscu dać, tylko hdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 Lukas20,te rzeczy faktycznie moga byc drozsze niz w inyych miejscach, ale na gieldzie warto szukac wentyle,jest duzy wybor, tylko oczywiscie trza przeszukac zakamarki gieldy,zeby znalezc odpowiednie ceny :) Zreszta chyba mialem dobry zakup z tym moim wentylkiem AVC...? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...