pucek2000 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Witam Sprzedaję szablony aukcji na allegro. Otóż jeden z moich klientów ma bardzo dziwny problem. Szablon wczytuje się u niego normalnie z serwera, tj. cała grafika, oprócz banera u góry strony. Jest to plik .jpg. Dodam, że adres do pliku jest prawidłowy, próbował nawet wklejać w pasek adresu sam adres do pliku na serwerze, niestety nie wyświetla mu się. U mnie oczywiście działa na wszystkich moich kompach. Wrzuciłem plik na inny serwer i dałem temu panu linka, równiez mu się nie wyświetla. Próbował w 3 różnych przeglądarkach : firefox, IE6 i G. Chrome - wszędzie to samo. Ma ktoś pomysł co to może być ? Dodam, że wszystkie inne pliki szablonu mu się wczytują, są to takie same jpg jak plik baneru. Przyznam, że nie spotkałem się jeszcze z takim problemem. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 czary :] zapisz plik jeszcze raz, spróbuj innej nazwy, innego pliku... przyczyna musi być prosta do wyjaśnienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...