wicekwie Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Witam!Dostałem z Anglii router Belkin F5D7633-4(ADSL2+Modem with High-Speed Mode Wireless G Router). Wszystko kompletne w oryginalnym pudełku. Prosze o pomoc w instalacji tego routeru. Mam neostrade tp i używam modemu dsl sagem fast 800 czy mogę skonfigurować router z neosradą--jak to zrobić i czy jest to możliwe aby ten router działał z neostradą? Podłączyłem wszystko tak jak w załączonej instrukcji i nie mogę sie połączyć z internetem zeby skonfigurować go nawet manualnie przez www, a na załączonej płytce nie ma nawet instalatora, tylko rejestracja produktu,manual, którego czytałem i tak nie wychodzi mi ta konfiguracja routera. Głównie chodzi mi o zainstalowanie routera na komputerze stacjonarnym i łączeniu sie z internetem na tym komputerze i laptopie. Podłączałem kablem RJ-45 pod kartę sieciową pc i wej. w routerze, odłączyłem kabel od modemu neostrady i podpiąłem go pod wej DSL w routerze. PROSZĘ O POMOC! Poniżej zdjęcie tylnich wej. routera i z przodu: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...