dakar00 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 jestem zdenerwowany bo nie moge sobie porządnie w mafie pograć.powiem tak na mx440 grałem na medium detalach a na tym co poniżej to nawet na low nieda się grać. używam teraz standardowego cd z driverami ale na catalistach 3.2 było to samo amd 1800+@2000+,soltek drv5,256 ram pc-2700 samsung,baracuda 40 gb,sapphir radeon 9100 128 mb 250@400 na 285@490 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 a formata folega robil.Bo mi sie zdaje ze chyba nie. Jak ktos kiedys mądrze powiedzial na forum Formala trza trzepnac bo format dobry na wszystkie bóle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 no tak fomat zawsze pomoze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Po zmianie grafy format przymusowy!! Format do bog chyba wymyslil!!!Dzieki za to!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 może nie Bóg bo Bóg śmiga na linuksie :D ale jaki s wqrwiony użytkownik Winzgrozy na bank a tak poważnie zainsatluj system jeszcze raz to zawsze pomaga no prawie zawsze a jak nie to może grafa jest walnieta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Wiecie co :roll: Nie trzeba robic zadnego formatu :!: :!: :twisted: Wystarczy dokladnie przeczyscic kompa Driver Cleanerem http://www.driverheaven.net/cleaner/DCSetup_131.zip Wybierz Nvidia i nacisnij CLEAN :) Usunie z kompa wszystkie pliki i wpisy w rejestrze odnoszace sie do NV :) Odinstaluj jeszcze stery ATi, wyczysc tym razem z pozostalosci po ATi i zainstaluj Pinki Cata 3.2 Moded Drivers http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=29229&start=0 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...