Feluke Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Wczoraj kupilem sobie myszke optyczna Logitech M-BJ69 na WGK ta OEM ;) No i teraz mam problem otoz scroll strasznie glosno chodzi i niezbyt dokladnie (zabek nie przeskoczy a juz ekran sie przewija). Dokladniej to jak krece palcem po prawej stronie to jest bardzo cicha ale jak krece po lewej to chalasuje niemilosiernie. Jak narazie nie mialem myszki z tak glosnym scrollem. Czy moge to zglosic na gwarancji i zeby mi to uznali? To sie kwalifikuje jako wada fabryczna. Zreszta niech sie wypowiedza ludzie ktorzy maja ta myszke i jak jest u was? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 heheh sorry ze sie smieje ;) ale to klopot okropny ;) moj skrol jest cichy jak lapy kota a tak na powaznie - jak trafisz na takiego goscia jak ja na wgk to zycze powodzenia z wymiana :) chyba ze trafisz na malkontenta, ale na powaznej to chyba kazdy skroll sie wyrabia - na poczatku glosno a pozniej coraz lepiej/ciszej. moj mx700 na poczatku bardzo glosno i wkurzajaco "trykal" teraz jest juz normalny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 mój w moim zwykłym kablowym kulkowym meditechu mt113 był od poczatku bezgłośny a mycha była kupiona w supermarkecie :D:D:D:D więc chyba bobrze nie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Ja mam od dwóch lat M-BD58 i kiedys rolka chodzila doskonale, ale wszystko sie zurzywa i teraz terkocze jak szalona i nie jest juz tak precyzyjna :( Chyba wkoncu trzeba bedzie dac jej spokoj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Na poczatku tuz po kupieniu myszka chodzila ok. Teraz ten scroll lata w tym gniezdzie jak zyd po pustym sklepie a chalas jest niemilosierny :evil: Poczekam na wypowiedz kogos ktos kupil te myszke. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Wlasnie rozkrecilem myszke (nie widac zeby byla rozkrecana ;) ) i to raczej nie jest wada fabryczna. Zamiast zrobic z jednej strony na stale tak jak mam w poprzedniej myszce to oni zrobili to na sprezynkach :evil: Niech ktos napisze kto ma ta myszke. Najwyzej poczekam do gieldy, zobacze jak bedzie sie spisywac przez ten tydzien i jak sie nie wyrobi albo zacznie jeszcze glosniej pracowac to ide zwrocic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpablox Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 No raczej musieli to zrobić na sprężynkach - pod scrollem jest przycisk. Też mam tą mysz i po kilku tygodniach pracy zaczęła pracować głośniej niż wcześniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 No raczej musieli to zrobić na sprężynkach - pod scrollem jest przycisk. Też mam tą mysz i po kilku tygodniach pracy zaczęła pracować głośniej niż wcześniej.W A4tech zrobione jest z jednej strony na stale z drugiej strony jest prowadnica i dopiero sprezynka i jakos dziala przycisk. W tym Logitechu chodzi tak jak w myszce za 2zl i to nadodatek uzywanej :evil: U ciebie tez tak chodzilo od nowosci. Rozumiem ze sie zuzywa wszystko ale nie w przeciagu paru godzin. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 moze odniesc i powiedziec ze nie spelnia Twoich wymagan / oczekiwan w przeciagu ilu dni.. no tu niech sie wypowie ktos pewny nie chce namieszac pozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan_ Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 mam tą mychę od kilku miechów i scroll teraz trochę tyka ale na początku jak kupiłem to chodził głośniej i był chropowaty, czułość zmieniałeś w sterach? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Wiem ze da sie ustawic co ile ma przewijac linijek ale czest wystarczy lekko dotknac scrola a juz przeskakuje o 2 linie :? Bede musial napisac do firmy czy cos takiego przyjma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 nie przyjma, bo to jest normalne w Logitechach... to samo jest w M-S48a - w jednych mniej w drugich bardziej glosne, ale jest. Najwyzej wymien na myszke innej firmy. Albo poszukaj 'cichego' logiego :) Powodzenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 nie przyjma, bo to jest normalne w Logitechach... to samo jest w M-S48a - w jednych mniej w drugich bardziej glosne, ale jest. Najwyzej wymien na myszke innej firmy. Albo poszukaj 'cichego' logiego :) Powodzenia. No i tutaj sie mylisz :P Dzisiaj napisalem do firmy i po jakis 15min dostalem odpowiedz zebym podal numer telefonu i adres to sie gosciu umowi kiedy przyjedzie po sprzet. Napisalem mu ze wydaje z siebie nieprzyjemne dzwieki i tyle. Fakt ze myszka jest super i ma bardzo dobra rozdzialke ale jak wymienia na np. samsunga jakiegos (byle pod usb i najlepiej z podswietlanym scrollem) to tez bede zadowolony ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...