KoRuLaS Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 Witam. Podłączyłem do telewizora Samsung LE32B350 360'tkę za pomocą kabelka hdmi/hdmi obraz pierwsza klasa...ale nie mam dźwięku;/, wiecie może czym to jest spowodowane ?, dla ja***ści, mam kabelek easytouch 2m -> [sklep.tech-net.pl/main.php?strona=produkt&indeks=0030230] , ma ktoś jakiś pomysł ?, podłączałem również kabel VGA joytech -> [http://www.empik.com/kabel-hd-vga-audio-optyczny-multimedia,2790772,p] ale obraz jest jakby wyblakły no i po za tym na VGA też nie mam dźwięku...pomocy ;d aha no i sprawdzałem też na LE19A650A1 ta sama sytuacja... dodam jeszcze, że na monitorze samsung syncmaster 2043bw obraz na kablu VGA jest idealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Najpierw napisz co podłączyłeś kablem HDMI do telewizora. Jeżeli kompa (karta graf.<>TV) to nic dziwnego, musisz dźwięk podłączyć oddzielnie cinchami. Jeśli dekoder np. "N" to może jest on podłączony w trybie DVI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Najpierw napisz co podłączyłeś kablem HDMI do telewizora.Przecież napisane jest, że podłaczył "360'tkę" więc chyba o Xbox'a chodzi... Jeżeli kompa (karta graf.<>TV) to nic dziwnego, musisz dźwięk podłączyć oddzielnie cinchami.Niekoniecznie, ja mam podłączony TV do kompa kablem DVI>HDMI i leci razem z dźwiękiem ;] Przez HDMI leci sygnał cyfrowy może TV nie jest w stanie go zdekodować albo może masz wyłączone dekodowanie dźwięku w TV? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRuLaS Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 nie znalazłem funkcji dekodowania i odkodowywania dźwięku w opcjach telewizora, czy możliwe jest że mam kabel hdmi który wyświetla tylko video ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...