bleidd Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Planuję zakupić jakiś odtwarzacz DVD i nie mam zielonego pojęcia na co zwrócić uwagę ... Jeśli odtwarzacz posiada DviX'a to czy z filmami kodowanymi Xvid'em też sobie poradzi? Mam sporo DVD-Rip'ów i nie wiem czy będą śmigać po nagraniu na DVD na takim sprzęcie z DviX'em. Może mi ktoś to przystępnie wytłumaczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Odtworzy Ci xvidy (testowane na 2 samsungach i 1 toshibie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Jak te filmy nie będą kodowane z jakimiś egzotycznymi opcjami to raczej DVD sobie poradzi z tym . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...