LOBO Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 OK - ograniczę się do tych kilku modeli : SAMSUNG 15" SM152V SAMSUNG 15" SM152S LCD LG 15" L1511S lub LCD BELINEA 15" 101570 Mam w związku z tym pytanie do posiadaczy lub innych którzy widzieli coś z tego sprzętu w akcji - co polecacie ? Tylko mam czas do wtorku więc decydujcie się szybko :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisko Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 ja używałem samsunga. obraz generalnie ok, bardzo jasna matryca, ale widać nierównomierne podświelenie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Bierz Belinee - ten model akurat ma b.dobra jasnosc i czas calkowity reakcji matrycy-widzialem go w akcji i nie ma porownania do nizszych modeli (..35 itp)..no..moze jeszcze bym sie zastanowil nad Samsungiem.. ale krotko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 No więc nabyłem Beilneę 10 15 70 (obejrzałem samsungi w akcji - ale się mnie nie podobały). Spodobało mi się LG 1511S - ale wyszło z hurtowni :D Ale mimo wszystko jestem bardzo zadowolony. Dowiedziałem się też, że podobno nie ma problemów z martwymi pixelami - w ciągu 2 tygodni od nabycia dzwoni się do Maxdaty i ponoć wymieniają od 1-go wadliwego pixela. Ale na ile to jest prawda nie muszę na razie sprawdzać :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 No więc nabyłem Beilneę 10 15 70 (obejrzałem samsungi w akcji - ale się mnie nie podobały). Spodobało mi się LG 1511S - ale wyszło z hurtowni :D Ale mimo wszystko jestem bardzo zadowolony. Dowiedziałem się też, że podobno nie ma problemów z martwymi pixelami - w ciągu 2 tygodni od nabycia dzwoni się do Maxdaty i ponoć wymieniają od 1-go wadliwego pixela. Ale na ile to jest prawda nie muszę na razie sprawdzać :D A ILE DALES ZA MONITOREK ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 1342 zł w Action :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...