Skocz do zawartości
LOBO

Wybór LCD ...

Rekomendowane odpowiedzi

OK - ograniczę się do tych kilku modeli :

SAMSUNG 15" SM152V

SAMSUNG 15" SM152S

LCD LG 15" L1511S lub

LCD BELINEA 15" 101570

Mam w związku z tym pytanie do posiadaczy lub innych którzy widzieli coś z tego sprzętu w akcji - co polecacie ? Tylko mam czas do wtorku więc decydujcie się szybko :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz Belinee - ten model akurat ma b.dobra jasnosc i czas calkowity reakcji matrycy-widzialem go w akcji i nie ma porownania do nizszych modeli (..35 itp)..no..moze jeszcze bym sie zastanowil nad Samsungiem.. ale krotko :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc nabyłem Beilneę 10 15 70 (obejrzałem samsungi w akcji - ale się mnie nie podobały). Spodobało mi się LG 1511S - ale wyszło z hurtowni :D

Ale mimo wszystko jestem bardzo zadowolony. Dowiedziałem się też, że podobno nie ma problemów z martwymi pixelami - w ciągu 2 tygodni od nabycia dzwoni się do Maxdaty i ponoć wymieniają od 1-go wadliwego pixela. Ale na ile to jest prawda nie muszę na razie sprawdzać :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No więc nabyłem Beilneę 10 15 70 (obejrzałem samsungi w akcji - ale się mnie nie podobały). Spodobało mi się LG 1511S - ale wyszło z hurtowni :D

Ale mimo wszystko jestem bardzo zadowolony. Dowiedziałem się też, że podobno nie ma problemów z martwymi pixelami - w ciągu 2 tygodni od nabycia dzwoni się do Maxdaty i ponoć wymieniają od 1-go wadliwego pixela. Ale na ile to jest prawda nie muszę na razie sprawdzać :D

A ILE DALES ZA MONITOREK ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...