Wolyn Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 (edytowane) Witam wszystkich chciałby abyście pochwalili się swoimi temperaturami phenoma 940. ponieważ tutaj tu testowali phenoma 940 który w idlu miał 18 C a w stresie 32 C ja mam 35C w idlu więc chciałbym się dowiedzieć jakie temp. macie wy na chłodzeniu powietrzem. Ja na swoim procu mam założone chłodzenie gaminii z dwoma 120-kami chodzącymi na 1200 obrotów a w teście frazpc używali Scythe Mugen i wentylatora NF-P12 czy ten schładzacz jest taki wydajny w porównaniu do gamini czy procesory phenom 2 mają aż takie zróżnicowane temperatury?? Edytowane 9 Maja 2009 przez Wolyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Masz temat o tych procesorach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolyn Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Dzięki ci za podpowiedz ale podaj mi konkretną strone dotyczącą temperatur bo w tym linku jest 38 stron troche czasu mi zajmie przeczytanie. Chciałbym was się zapytać o temp. i jakich płyt głównych używacie bo znalazłem gdzies na forum że temp phenomów zależy w dużej mierze od płyt głównych ale czy to prawda chciałbym się dowiedzieć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Chodziło mi o to żebyś tam napisał, bo więcej osób tym zainteresowanych tam patrzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolyn Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Oki zajrze tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...