Mąki Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Sprawa wygląda tak: złapałem wira i zainfekował on plik system32.exe w windowssystem32. Mam windowsa XP z sp1 (kompilacja 2600) i moje pytanie brzmi: Czy mogę jakoś odzyskać ten plik, bo windows działa (ale dziwnie) i mnie to wkurza. Naprawić go się nie da, bynajmniej tak pisze NA 2002. Może zadziała jak ktoś mi wyśle ten plik pocztą? Z góry dzięki za pomoc. Jakby ktoś miał ochotę wysłać ten plik to podaje e-mail: dawmak@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Nie masz czego odzyskiwać bo w Windows nie ma takiego pliku !!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Windows uruchamia sie pare minut, a potem woła że nie może znależć system32.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Widocznie Vir dopisał ci się do autouruchamiania, poszukaj w MsConfigu albo rejestrze i go wyłącz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Słuchaj sgj. :D Easy Raider miał ten kłopot i pisał, że w rejestrze wpis był w którymś kluczu z Winlogon. Usunięcie wpisu załatwiło sprawę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Tak jak przedmówcy, nie ma w windows takiego pliku, to pewnie był wirus lub trojan, który został usunięty przez NU a w rejestrze pozostał pewnie jakiś wpis. Poszukaj bo już było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mąki Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Dzięki wszystkim za pomoc. Poszukałem w rejestrze, usunąłem wpis i wszystkie kłopoty zniknęły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...