KGB Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Prosze sie odczepic od Golfów. Kazdy ma jakies swoje odchyly psychiczne. Ja kocham VW Golfy a najbardziej II. Nie narzucam tego nikomu, moim mazeniem jest miec to auto i kolo 50 tys na nezbedne przerobki. Mam do tego prawo, ustruj polityczny mi to gwarantuje :) wiec prosze w moim towarzystwie nie obrazac tego kunsztu techniki :) 8O 8O 8O 8O :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klocu Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 hmm mieć takie dylematy, ale wracając do tematu to komp za 7000 to dużo jeśli chcesh to nikt ci nie zabroni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 tak naprawde to jest powazny dylemat, bo to nie sa pieniadze ktore dostane od bogatych rodzicow (bo nie mam takich) to sa pieniadze zarobione przeze mnie, jak bo to byly pieniadze od bogatych rodzicow to bym nie myslal tylko kupowal a tak to juz zrozumialem ze kupno kompa za 7 kafli jest bez sensu i tak nie robie, kupie teraz cos za 3000-4000 tys, odloze sobie 1000 na psx2(kupie pozniej, bo matury za rok tzreba sie uczyc) i za reszte sie pobawie, bo jednak troszke mnie pokusila chwila :) i chcialem kompa za 7 tys co teraz uwazam za pewnego rodzaju debilizm :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 heh ja zamiast zaje...mocno drogiej grafy i dysku kupiłbym amd athlona barton + 2500 i miałbyś kopa takiego że bez kręcenia włosy by z głowy wydzierało Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...