kamilo23 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 No ja tez zakupiłem to co xpektor i w sumie wystarczy. Mam tylko pytanie bo wymieszałem szampon pół/pół wody ale nie zrobiło piany podejrzewam że szampon sie nie nadaje do tego celu. Samochód nie był myty z 3 miesiące więc wszystko odrazu nie zeszło ale jestem i tak zadowolony. Jutro zrobie to dokałdnie bo dzis nie za bardzo miałem czasu a chciałem tylko zobaczyc jak sprzęt chodzi. W każdym razie pasuje jeszcze przeleciec gąbka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 Dzisiaj, dzięki sprzyjającej pogodzie wkońcu wziąłem się za wyczyszczenia autka po urlopowych wojażach. Zawsze przed myciem ściągam firmowe naklejki magnetyczne z drzwi i bagażnika, jednak tym razem nie poszło tak gładko... naklejki zwulkanizowały się i zwyczajnie nie można było ich odczepić! Totalna masakra! Wyczyszczenie niektórych miejsc zajęło mi masę czasu - na przemian karcher z odległości 1cm, tak aby chociaż kawałek zaczął odstawać i odrywanie paznokciem. Dodatkowo na całej powierzchni naklejka zostawiła po sobie regularny wzorek, którego normalnymi sposobami zmyć się nie dało. Dopiero pasta polerska dała jakiś efekt, jednak patrząc pod dużym kątem dalej widać ślady! Nie wspominam juz o tym że drzwi i tak musze całe wypolerować, bo już teraz widac róznice... Nigdy wcześniej o czymś takim nie słyszałem. Rozumiem że 30* + czarny samochód robi swoje, jednak takie rzeczy nie powinny się dziać. W poniedziałek dzwonię do agencji, która nam to sprzedała - ciekawe co na to powiedzą i czy zwrócą mi koszty polerowania drzwi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 jak usunąć smród fajek z samochodu :/ ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2009 jak usunąć smród fajek z samochodu :/ ??Smród podobno dobrze pochłania kawa w ziarnach. Oprócz tego masz do dyspozycji pranie tapicerki (coś zawsze polepszy) i różne preparaty w sprayu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 ze smrodem to jest często tak, że on siedzi w gąbce i wypranie obicia nie usunie zapachu do końca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 24 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2009 Ozon usuwa do zera wszelkie zapachy, a przy okazji dezynfekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...