Activ Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Witam. Jaką z tych 2 mysz polecacie mi wybrać ?? 1 Propozycja 2 Propozycja (pisze że ma 2100dpi ale realnie ma 1600dpi tak chociaż czytałem :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Osobiście to nie kupiłbym żadnej z tych. Jeśli ma być tania mysz dla graczy to tylko A4tech: http://allegro.pl/item623481610_laser_mysz...ch_2500dpi.html A jeśli jeszcze taniej: http://allegro.pl/item630746004_zobacz_kon...h_opto_518.html Tą pierwszą miałem osobiście przez jakieś 2 może 3 lata (już nie pamiętam dokładnie) ale kupiłem Razera Death Adder i moim zdaniem XL-750 był lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter1984 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 tą 2gą odradzam, obie takie z jakimi mam do czynienia, potrafią się odpiąć, poza tym łatwo się gubi na różnych powierzchniach, znacznie szybciej od innych, za to ta pierwsza jest fajna, kolega ją ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Activ Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Dobra zwiększę sobie limit na myszkę :P co powiecie o tej ?? >> KliK << Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benq2006 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 To dokładnie taka sama jak ci napisałem. I to jest najlepszy wybór jeśli chodzi o tanie myszki dla graczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 (edytowane) a4tech xl-750 bf Edytowane 8 Czerwca 2009 przez masterdomin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 BF nie jest z serii Oscar, czyli ma znacznie mniejsze możliwości dostosowywania przycisków i nie ma pamięci do zapisywania ustawień na myszce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 8 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2009 widzieliście datę? nie ma jak się bawić w archeologa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...