Skocz do zawartości
Kamilis

Co kupic? MSI K7N2 czy EP 8RDA?

Rekomendowane odpowiedzi

Stoje pod wielkim znakiem zapytania, bo zamierzam sobie kupic krecącą sie 1700+ i wycisnać z niej ile sie da. Najgosze jest to, ze to wszystko zalezy jednak od tego jak zejdzie z tasmy produkcyjnej taka plytka. Moze jedak istnieje jakas istotna roznica w kręceniu? Moze lepiej kupic jakas KT400 z szybszym procem niz ladowac kase w lepsza plyte, bo moze zdarzyc sie i tak, ze sie slynna 1700+ nie zechce krecic. Co wy na to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nowy epox (może będzie tak samo dobry jak poprzedni)

abit nf7 (jest niedrogi w sumie, na pewno bardzo dobry i ma serial ata itp więc jest bardzo nowoczesny i dobrze wyposażony)

soltek FRN2 (nie wiem nic na jego temat)

pewnie już chcesz kupić więc epox będzie zawaliście drogi jako nowość i trudno dostepny może, abit już jest sprawdzony.

osobiście wziąłbym abita.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam Soltka, jestem bylym posiadaczem EPOXA (robilismy z kumplem testy), abita nie mialem w lapie. Soltka polecam z czystym sumieniem. Na pewno jest tanszy (wroclaw -450zł), a wydajnosc taka sama jesli nie wieksza..no i kupa mozliwosci...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale ten dzwiek na solteku :(. Bierz Epox`a , a jak juz musisz cos innego to tylko abita.

a co z nim nie tak ???Jest cyfrowe wyjscie, gra ladnie, komp nie zwalnia...nie widze problemu.

Sounsdstorm to jednak jest to, na solteku jest przeciez jakis ac97 szesciokanalowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest karta Realteka, a nie kodek...to calkiem inna bajka..a Soundstorm ??

Uzywam Live! i tak naprawde nie zwazam na to co mam na plycie, stestowalem, zeby sprawdzic o co biega ze niby slaby dzwiek. Hmmm uzalezniac zakup plyty do OC jakoscia muzycznej?? Mimo to jednak nadal nie widze problemu, a jak ktos bedzie bardzo chetny to postaram sie zrobic test porownawczy trzydemarka2003 pomiedzy livem a moim sotlkiem..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stoje pod wielkim znakiem zapytania, bo zamierzam sobie kupic krecącą sie 1700+ i wycisnać z niej ile sie da. Najgosze jest to, ze to wszystko zalezy jednak od tego jak zejdzie z tasmy produkcyjnej taka plytka. Moze jedak istnieje jakas istotna roznica w kręceniu? Moze lepiej kupic jakas KT400 z szybszym procem niz ladowac kase w lepsza plyte, bo moze zdarzyc sie i tak, ze sie slynna 1700+ nie zechce krecic. Co wy na to?

wałkowane 10000000000000000 razzyyyy

ABIT NF7 S Rev. 2.0 !!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...