MF Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12636942 Upss nie tu gdzie trzeba prosze o przeniesienie do Allegro LOLe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Czy ja wiem czy to taki lol? Naprawa biosu za 15pln to calkiem spoko cena. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Dokładnie, w serwisach po 50zł krzyczą za aktualizacje, nie wiem ile na programatorze :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Dokładnie, w serwisach po 50zł krzyczą za aktualizacje, nie wiem ile na programatorze :evil: 50 zeta za aktualizację ???!!! 8O Jestem w szoku...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ode mnie chcieli 150zl kiedys za zflashowanie plyty z padnietym biosem (czyli w pewnym sensie aktualizacje). Powiedzialem grzecznie dowidzenia i pozniej u kumpla w 10min na necie znalazlem rozwiazanie z Ctrl-Home :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ja ostatnio widzialem cene 5zl za programowanie biosu w serwisie :) ale ta cena z allegro tez jest spoko i to zaden lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MF Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Ok, jeśli chodzi o podniesienie biosu po jego całkowitej śmierci to luz, ale nie, jeśli chodzi o nagrywanie nowych wersji biosu jest to śmieszne, bo większym ryzykiem wtedy jest samo wyjęcie kości, i oto właśnie mi chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 LOL mam wuja w Optimusie :lol: Nie ma jak kontakty :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...