tobster Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Witam. Mam problem z Windows Vista. Przy próbie uruchomienia staje: File Boot \BCDStatus\ 0xc000000F To co już robiłem: 1. Naprawa z płyty, system wykrył i naprawił. Pomogło do drugiego uruchomienia. 2. Fixboot / fixmbr 3. Bootrec.exe z płyty. * bcdedit /export C:\BCD_Backup * c: * cd boot * attrib bcd -s -h -r * ren c:\boot\bcd bcd.old * bootrec /RebuildBcd Pomogło na 2-3 uruchomienia. Czy w Windows Vista jest instalacja naprawcza znana z Windows XP ? Czy tylko reinstalka wchodzi w grę ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Walnięty dysk? Pamięci? Coś się przegrzewa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fido100 Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2010 (edytowane) Mam dokładnie to samo! :angry: Poradziłeś sobie z tym jakoś? Edytowane 7 Września 2010 przez fido100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...