Siewas Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Procesor wybrałem Phenom X3 710 z gwarancja 4 rdzeni z bachcomp. Zostaje jeszcze kwestia płyty. Wiem ze duzo osób poleca AsRock A780GXH, ale ja moge troche wiecej na nia przeznaczyć. Czy znajde cos lepszego za 400-450zł ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Pamieci masz juz?? bo jezeli jeszcze nie,to mysle,ze dobrym wyborem byloby zapodac cos pod am3 z ddr3.Jest fajny Biostar w cenie ok.450zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siewas Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Narazie pozostane przy DDR2. Wiec prosze o propozycje płyty z DDR2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Jak troche sie wysilisz i poszukasz,to jest tego sporo na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 A jaki zasilacz masz ? Zeby sie nie okazalo ze rady nie da. I podaj ramy, bo jezeli masz jakies kiepskie to i oc pojdzie slabo, a w ogole krecic bedziesz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siewas Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Mam tagana 500W. Tak będe kręcic. Narazie ramy mam zwykle 800MHz ale w przyszłym miesiącu bede kupował coś lepszego więc to nie problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kluzon Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Jeżeli chcesz odblokować 4 rdzeń to szukaj takiej z ACC :) Dokładnie jest tego pełno na forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siewas Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Jeżeli chcesz odblokować 4 rdzeń to szukaj takiej z ACC :) Dokładnie jest tego pełno na forum :)Ja kupuje juz z gwarancja ze 4 rdzen jest odblokowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalGG Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Jak masz więcej kasy, to weź AsRocka tyle że z 790 w nazwie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Jaka masz resztę sprzętu? Nie warto więcej płacić, bo A780GXH spokojnie wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Ja kupuje juz z gwarancja ze 4 rdzen jest odblokowany. Nie, nie. Ty kupujesz z gwarancja ze 4 rdzen sie da odblokowac. Zrozum ze mozna go odblokowac tylko na plycie ktora ma ACC. Wiec takiej plyty potrzebujesz. Ten proc z bachcompa to po prostu 100% pewnosci ze odblokujesz 4 rdzen, a nie ze on jest odblokowany ;] Musisz to zrobic sam, bo oni tego bez twojego pc nie zrobia. Kupisz plyte z ACC i musisz je tylko wlaczyc, a rdzen bedzie uruchomiony, potem sprawdzisz roznymi programami staabilnosc i temperatury tak dla pewnosci, jak cos nie tak to odsylasz. Ale watpie, oni po prostu wyselekcjonowali tam taka serie procow ktore daja 100% pewnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...