mgr.maro Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 pewnie mnie zaraz zjecie ale chwile poczekajcie to wyjasnie. W sprawach O/C jestem zupelny noob ( nie czytac gupi :D ) .Przekopalem sie troszeczke przez forum i mimo ze sporo tematow poswieconych zostalo O/C to tego ktory mnie interesuje znalazlem jedynie polowicznie. A moje pytanko brzmi jak krecic tego miska 2000+ ( w technologii 0,13) i na ile wam sie udalo go wykrecic. Dla informacji moja plytka to Epox 8rda , pamieci Twinmos cl.2.5 333MHZ 2x256 . Teraz komp mi pracuje na 166x10 ale jak probuje mnoznik zwiekszyc to mi sie wiesza ( nie podnosilem jeszcze napiecia ) ale czytalem ze juz pare osob mialo tak ze jak szlo 11 i 11.5 to zwiech zaliczali i nawet podnosze nie Vcore nie pomagalo . Ne mam pojecia o ustawieniach pamieci wiec zostawiam zawsze by SPD . Wiec nie krzyczcie za mocno a pomozcie biednemu czlowiekowi :D I dzieki z gory za odpowuiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ishrn Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 bez bolu chodzi na 2200 u mnie 9x200, Vcore=1.65 ale juz wyzej sa problemy, na 2400 podwyzszylem napiecie do 1.9 a i tak sie wieszal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Jak możesz to zwiększ monożnik do 13,5x to wtedy będziesz miał rasowego 2200+ i na tyle powinien pójsć spoko. P.s. ja mam sowjego puszczonego 12,5x149 i u mnie to jest maks :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 z tymi 2000+ A0 to ciezko jest niewiele wycisniesz proponuje go sprzedac i kupic A 1700+ B0 DLT poki jeszcze sa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...