D0BR0 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 (edytowane) UUuuu ale masz!! :P Wiec tez przy okazii masz fotki zlaczek. Na lewo twoja, na prawo moja. Wiec jak widzisz, sa prawie identyczne. Twoja jest troche bardziej blyszczaca, ale rowniez o ciutke jasniejsza od mojej (na zdjeciu nie dobrze widac niestety). Twoja jest o wiele bardziej "shiny". ;) Tez moja jest o jakis 1mm wyzsza od twojej. I jak widzisz, twoja ma zabki a moja nie.... :( :P (sorki za nienajlepsza jakosc...) Edytowane 1 Sierpnia 2009 przez D0BR0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Dobra panowie powracam z małym uploadem ;) niestety ale mam złamana nogę :( a wiec trochę czasu żeby sie pobawić WC :D (zwolnienie w robocie) :D jak sobie obiecywałem jedna chłodnica jets juz za oknem na balkowie ;) i na chwile obecna chłodzi proca i7 920 D0 i Radka hd 4870x2 ;) temperatury sa na parwde przyzwoite ponieważ na radku to 19 "C na procku natomiast 15"C :) sa to tempy bez zadnego obciazenia ;) teraz pytanie do Was. ;) jak moge podkręcić tego procka?? bo zawiesiłem sie na 3.4 i [gluteus maximus] dalej. bleu screenami mi sypie.:( postaram sie zorbic zdjęcia ale lepiej bedzie chyba dopiero jutro ponieważ będą lepszej jakosci ;) chociaż i tak na razie jest to jedna wielka prowizorka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Te temp to delta temp to delta w stosunku do otoczenia wody czy czego? chyba że to oznaczenie w calach to coś nowszego od stopni :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 nie takie tempy mam na procku i grafice. po prostu nie wiem jak zrobic znaczek Stopni :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Chyba nie uważasz że te temp są realne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) temperatura wody w tej chwili to 16 Stopni C. moga byc realne. Chłodnica jest na balkonie za oknem a do tego sa zalozone 3 wentyle Scythe Ultra Kaze 3000 rpm (Przepływ powietrza: 133.60CFM) dokaldne tempy na chwile obecna grafa 19 procesor 11 rdzen 1 27 rdzen 2 24 rdzen 3 27 rdzen 4 24 zrobilem nawet screena Edytowane 26 Września 2009 przez atemen17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Ta - takie temp. to zimą za oknem a nie na wodzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) możecie wierzyc lub nie ale to jest wszystko na LC. nie ma nic z azotem czy np. suchym lodem. Edytowane 5 Listopada 2009 przez atemen17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 (edytowane) parę zdjęć :) reszta jak dojdzie bloczek full na płytkę ;) CPU-Z ;) Edytowane 30 Września 2009 przez atemen17 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DARK666 Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 napisz na gg 15799482 lub PM to ci pomoge w OC Mozesz napisac BATCH proca [z tylu na BOX-ie] i podeslac template Bios-a Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 po dlugiej przerwie.... (noga w gipsie) czas dokonczyc projekt. Miałem sporo czasu aby dokonczyc oploty pomalwoać jeszcze raz bude ( pierwszy raz była malowana farba w spray-u i nietstey nie było to zbyt mocne) buda trafila do lakierni proszkowej gdzie najpierw została dokładnie wypiaskowana a następnie proszkowo pomalowana na czarny mat. Obecnie czekam juz na ostatnia paczke od Maniakalnego który robi blok na płyte głowną. Paczka powinna dojść w przyszłym tygodniu a tym czasem pare zdjęc upychania kabli i montowania dysków napędów itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 jestem bardzo ciekaw jak to bedzie wygladac w tej budzie ;) czekam na update ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) witam po długiej przerwie. miałem przez pewien okres problemy z kompem ale ostatecznie jakoś sobie ze wszystkim poradziłem i poskładałem go do kupy. Niestety musiałem zmienić kartę graficzna gdyż poprzedni radek odmówił posłuszeństwa i został zastąpiony ( tymczasowo) hd 5450 w finalnej wersji będzie 5870 chłodzony wodą z tąd na zdjęciu widać trójnik łączący węże na wysokości grafiki. Jeszcze taki mały bajerek do całego zestawu ;) Troche roboty ale efekt sie opłacił ;) Edytowane 29 Kwietnia 2010 przez Kotan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...