Skocz do zawartości
Kotan

[worklog] Wc By Kotan

Rekomendowane odpowiedzi

UUuuu ale masz!! :P

Wiec tez przy okazii masz fotki zlaczek.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Na lewo twoja, na prawo moja.

Wiec jak widzisz, sa prawie identyczne. Twoja jest troche bardziej blyszczaca, ale rowniez o ciutke jasniejsza od mojej (na zdjeciu nie dobrze widac niestety). Twoja jest o wiele bardziej "shiny". ;) Tez moja jest o jakis 1mm wyzsza od twojej. I jak widzisz, twoja ma zabki a moja nie.... :( :P

(sorki za nienajlepsza jakosc...)

Edytowane przez D0BR0

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra panowie powracam z małym uploadem ;) niestety ale mam złamana nogę :( a wiec trochę czasu żeby sie pobawić WC :D (zwolnienie w robocie) :D jak sobie obiecywałem jedna chłodnica jets juz za oknem na balkowie ;) i na chwile obecna chłodzi proca i7 920 D0 i Radka hd 4870x2 ;) temperatury sa na parwde przyzwoite ponieważ na radku to 19 "C na procku natomiast 15"C :) sa to tempy bez zadnego obciazenia ;) teraz pytanie do Was. ;) jak moge podkręcić tego procka?? bo zawiesiłem sie na 3.4 i [gluteus maximus] dalej. bleu screenami mi sypie.:( postaram sie zorbic zdjęcia ale lepiej bedzie chyba dopiero jutro ponieważ będą lepszej jakosci ;) chociaż i tak na razie jest to jedna wielka prowizorka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

temperatura wody w tej chwili to 16 Stopni C. moga byc realne. Chłodnica jest na balkonie za oknem a do tego sa zalozone 3 wentyle Scythe Ultra Kaze 3000 rpm (Przepływ powietrza: 133.60CFM)

dokaldne tempy na chwile obecna grafa 19 procesor 11 rdzen 1 27 rdzen 2 24 rdzen 3 27 rdzen 4 24

zrobilem nawet screena post-166671-1253988954_thumb.jpg

Edytowane przez atemen17

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

po dlugiej przerwie.... (noga w gipsie) czas dokonczyc projekt. Miałem sporo czasu aby dokonczyc oploty pomalwoać jeszcze raz bude ( pierwszy raz była malowana farba w spray-u i nietstey nie było to zbyt mocne) buda trafila do lakierni proszkowej gdzie najpierw została dokładnie wypiaskowana a następnie proszkowo pomalowana na czarny mat. Obecnie czekam juz na ostatnia paczke od Maniakalnego który robi blok na płyte głowną. Paczka powinna dojść w przyszłym tygodniu a tym czasem pare zdjęc upychania kabli i montowania dysków napędów itd.

post-166671-1258916140_thumb.jpgpost-166671-1258916162_thumb.jpgpost-166671-1258916181_thumb.jpgpost-166671-1258916193_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam po długiej przerwie. miałem przez pewien okres problemy z kompem ale ostatecznie jakoś sobie ze wszystkim poradziłem i poskładałem go do kupy. Niestety musiałem zmienić kartę graficzna gdyż poprzedni radek odmówił posłuszeństwa i został zastąpiony ( tymczasowo) hd 5450 w finalnej wersji będzie 5870 chłodzony wodą z tąd na zdjęciu widać trójnik łączący węże na wysokości grafiki.

Jeszcze taki mały bajerek do całego zestawu ;) Troche roboty ale efekt sie opłacił ;)

post-166671-127135540075_thumb.jpg

post-166671-127135541343_thumb.jpg

post-166671-127135542589_thumb.jpg

post-166671-127135543793_thumb.jpg

post-166671-127256086076_thumb.jpg

Edytowane przez Kotan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi