DrHouse Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Witam serdecznie i proszę o pomoc a mianowicie mam laptopa Fujitsu Siemens Amilo xi 3650 http://www.laptopypc.pl/product_info.php?m...;products_id=57 który ma 2 karty graficzne zintegrowaną i 9600 GT . Dziś zainstalowałem sobie windows 7 i po przeinstalowaniu z visty na 7 nie widzi mi wogóle karty GF 9600 GT pobrałem sterowniki ze strony nvidia ale gdy je instaluje wyskakuje mi taki komunikat cytuje "Program instalacyjny nie może zainstalować sterowników zgodnych z aktualnym sprzętem" po czym jak ponawiam próbę to następny komunikat jest taki "Wersja sterowników jest przeznaczona do 32 bitowej wersji windows 7 itd. " mam procesor x86 windows 7 dla x86 i sterowniki do kary sa dla 32 bitowego systemu , dzwoniłem do pomocy technicznej i nic mi nie pomogli więc pytam was czy jest jakiś sposób że by 2 karta zaczeła mi działać tak jak miałem to na viscie czyli naciskałem przycisk na panelu i się włączała , czy tylko instalacja visty może to zmienić ?? POZDRAWIAM i z góry dziękuje za jaką kolwiek pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 http://forum.purepc.pl/Microsoft-Windows-f...tml&st=1540 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrHouse Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Ten link który mi podałeś nie za bardzo mi pomógł bo albo jestem ślepy albo nic tam nie znajde na mój problem POZDRAWIAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Spróbuj przy instalacji sterowników ustawić zgodność z Vistą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrHouse Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 ustawiałem i nic to nie daje próbowałem zainstalować stery dla visty i jest to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...