infor7 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Szukam programu typu Ghost (mam 9.0 ale niejest kompatybilny z xp 64bit) Który jak wspomniałem działa na Xp 64Bit, Myślałem o Acronisie (ok 180zł) ale wiidze że na 1 stanowisko mogę lustro robić... a co jeśli mam np 5, 6 kompów? Co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) To nie jest legal. Jeżeli chodzi o darmowy soft to możesz pobawić się w linuksowe wynalazki typu fsarchiver (beta narazie), partimage, ntfsclone (delikatny hardkor ;)) itp. Edytowane 12 Maja 2009 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infor7 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 :( .... no to ja szukam czegoś co w sklepie kupie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 (edytowane) Nie wiem jak w późniejszych wersjach ale w Ghost 12.0 jest możliwość robienia backupu pod DOSem. Może gdzieś jeszcze dasz radę kupić tą wersję. Edytowane 12 Maja 2009 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Na allegro jest 12'tka do kupienia ;) http://www.allegro.pl/item629535378_symant..._folia_bcm.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pkomp Opublikowano 1 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2009 acronis true image - obecnie najlepszy (choc nie trybi ahci ale wystarczy przestawic dysk na ide i robic image) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2010 Clonezilla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...