FREE_USER Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Czemu nie działa mi program No-IP I nie ładuje strony : http://www.no-ip.com/ :?: :?: :?: Czy mają awarje czy co jest grane ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 mi dziala :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 A mi faktycznie nie dziala, nie wiem co jest grane. Programik tez nie dziala :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 :lol: faktycznie cos padlo :lol: jezeli potrzebujesz cos na kszalt no-ip to wejdz na www.cjb.net .... dziala na podobnej zasadzie:) tyle ze dluzej aktualizuje ip :( ale chodzi, a no-ip (teraz) nie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 www.dynip.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 mi dziala :?Czyżby nie działało tylko na Neo + ????????? Ale by była dolina co :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 eeeeeeeee no przestan :) to jest nie mozliwe :P to by musialy DNS'y dac ciala, a watpie ze takie cos sie stalo, bo nikt by sie nie dostal :) moze maja chwilowe problemy, albo wszyscy o IP 80.* dostali BAN ?? :P ale beka by byla:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 no ja neo niemam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 No już działa :) :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...