janw92 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 w stresie 62 procek. 7600 gt 53 stres. ramu nie testowalem. cos mi sie komp szwankuje gry sie tna itp. jakby procek nistabilnie pracowal. czy ta temperatura jest odpowiednia moze trzeba ja sprobowac zbic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Sporo ale to Prescott - norma Przyczyny należy raczej szukać gdzieś indziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcor Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 To raczej nie procesor mój dochodził do 70 albo i wyżej i nic mu nie było. Tak jak poprzednik napisał przyczyny trzeba szukać gdzie indziej, może pamieci, karta, zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 cos mi sie komp szwankuje gry sie tna itp Stare, czy nowe te gry? System świeży? Sterowniki, DirectX ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stecarlos Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Jaki zasilacz? ten proc potrafi stabilnie pracować przy 90, a przy 105 sam się resetuje. Stawiał bym na system, w innych wypadkach powinien się wieszać, lecz to komputer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janw92 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 no wiec stery sa nowe . zasilacz modecom fell 350 atx . moj komp wylaczyl jak kiedys mialem 80 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zasilacz nie jest najlepszy... ale nie ma on raczej wiele wspólnego z zacinaniem się gier Opisz może objawy - w sensie że się zawiesza i trzeba zrestartować komputer, czy po prostu klatkuje? Stało się to nagle? Opisz dokładniej problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janw92 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 dobra problem rozwiazany formatem. dzieki za checi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...