Pablo01 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Witam, szukam notebooka w cenie około 1000-1200zł. Ma być to drugi komputer w domu, który w razie potrzeby będzie można przenieść i podłączyć w innym miejscu. Dlatego czas pracy na baterii nie jest najważniejszy. Zależy mi by dało się na nim zainstalować windowsa XP i żeby nie było problemów ze sterownikami. Co do wydajności to ważne żeby dało się na nim odtwarzać filmy w HD i czasem jakąś starszą grę. Poza tym standardowe programy używkowe. Notebook nie musi być lekki. Matryca - najchętniej coś koło 15". Sprzęt raczej używany ze względu na cenę. Miejsce zakupu to najprawdopodobniej allegro. Co polecacie? Na razie moją uwagę zwrócił Lenovo 3000 N200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Rzeczywiście trzeba polować na jakiś dobry model używany z Core 2 Duo. Aczkolwiek może być niełatwo, gdyż ostatnio nawet ceny używek skoczyły :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2009 Ten Lenovo jest całkiem niezły i dobrze się sprawuje. Bylebyś dobrze wybrał model z większą ilością RAMu i dwurdzeniowym procem. A do grania musiałbyś znaleźć model z kartą graficzną lepszą niż Intelowska integra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo01 Opublikowano 25 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2009 Zdecydowałem się na Lenovo 3000 n200. Dual Core T2370, 2GB ramu z Vistą, ale bez problemu zainstalowałem na nim XP. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...