grzybu Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 mam problem z moim celkiem zalozylem na niego peltka 74W Vcore 2.1V temp wynosi 6st C (dodatkowy czujnik przyklejony pod procem) za zadna cholere nie chce isc na fsb wieksze jak 143 !!! nie wiem co jest przyczyna podejrzewam ze braknie pradu 12v=11v 5V=4.87V 3.3V=3.7v (sam ustawilem) chodzi tylko na 1288 a kiedys dalo rade na 1305 czy moze to chipset plyty ?? pamiec wykluczam na innym ustawuieniu chodzilo spoko na 145 pci 48 takze to nie to pomozcie (temp wody w ukladzie ok) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Sprobuj jednak te pamiatki dac na troche mniej agresywne ustawienia. Przynajmniej bedzie 100 procentowo pewien, ze to nie one. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 kaeres wlasnie z toba gadam na gg Twoj brat jest jakis lelawy? ja mu pisze ze ty jestes dresem a on mowie ze sie kompiesz wass up? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 kaeres wlasnie z toba gadam na gg Twoj brat jest jakis lelawy? ja mu pisze ze ty jestes dresem a on mowie ze sie kompiesz wass up? Ty sie dobrze czujesz ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 dobra spokojnie pamiatki spoko chodza bo ustawilem je na 107 MHz i to nie jest to wciaz sie nie kreci :cry: musze skombinowac drugi zasilacz i blok na chipa plyty glownej moze to pomoze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...