stranded Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Witam! Mógłby ktoś doradzić mi jaką kupić płyte pod ten leciwy procek? Moja stara płyta (MSI KT6 Delta) uległa uszkodzeniu i potrzebuję ją na coś zamienić. Z góry dzięki! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) Może to był znak do zmiany platformy na coś nowszego, wydajniejszego, berdziej energooszczędnego w zależności od potrzeb? Ten athlon to zapewne palomino więc grzałka. Płytkę brać na chipsecie takim jak miałeś poprzednią płytkę lub na NF2. Nie brać płytek oemowych czyli np "msi" dla których na stronie msi nie ma wsparcia. Zwracać uwagę na kondensatory, aby nie były wylane, napuchnięte. Edytowane 13 Maja 2009 przez Klaus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 To jest komp stary jak świat, ja mam jeszcze 3 inne plus ten z podpisu. ;) poszukam czegoś z NF2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlosss Opublikowano 2 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2009 tylko Abit NF7S 2.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...