pmp Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 czy ktoś z forumowiczów natknał się gdzieś na SAME panele przednie do cdrw liteona w kolorze srebrnym ? bo same nagrywarki juz srebrne widzialem (tylko w zachodnich sklepach) ale paneli nie :/ a moze ktos wie czy w polsce takie sa do dostania ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 A problem samemu pomalować?? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 nie filozofuj ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 nie filozofuj ;]Nie filozuj bo Ci dowód osobowy zabiorą :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 że co ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 wątpie żebyś cos takiego u nas w kraju znalazł, jeżeli zagranicą niewidziałes :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 źle się wyraziłem, same panele też widziałem ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 źle się wyraziłem, same panele też widziałem ;) To i u nas sie znajda. Ale nie wiem gdzie. Ja jeszcze nie widzialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 źle się wyraziłem, same panele też widziałem ;)Dajze linka :) Ja tez chce zobaczyc taki :) Moze sobie kupie drugi nie malujac oryginalnego :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 tez bym kupil srebrny panel ale moze byc caly napęd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 spiderman wygogluj, tak trudno ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...