dolgram Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Witam wszystkich. Mam mały problemik bo jestem komplertnie zielony z iptables a musze zrobić na tym taka rzecz: Przekierować pakiety z jednej sieciowki na droga w servereze zeby miec inet. w sici lokalnej. Wyglada to mniej wiecej tak [ruter]->[eth0]->[server]->[eth1]->[LAN] Tak to mniej wiecej w uproszczeniy wygląda. Prosze o pomoc :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Było nie dalej jak tydzień temu. Poszukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolgram Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 dzieki znalazłem... nastepnym razem bede dokładniej czytał ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 i to chyba nawet u mnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...