emule2009 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) Witam Od niedawna jestem jeszcze ;)szczęśliwym posiadaczem Windowsu Vista niebardzo się w nim orientuje, dlatego zadaje to pytanko. Sprawa dotyczy programu pocztowego w Viście tzw. „E-Mail”, dotychczas miałem Windowsa XP i tam był tzw. „Outlook Express”, oba programy są wręcz identyczne, ale mam jeden mały problem. Jak w XP można było mieć swoje kontakty na wieszku pod katalogami z pocztą typu "Skrzynka odbiorcza", to w Viście już tego nie ma (tych kontaktów) albo ja tego nie mogę znaleźć i co do kontaktów w w/w Viście jak dodaje kontakty do systemowej książki kontaktów to nie mogę z nich tak korzystać jak w XP, czyli po kliknięciu na np. Jan Kowalski mogłem od razu do niego wysłać meila a tu mi się pojawia nowe okno z ustawieniami, a ja chciałbym żeby to było, chociaż mniej więcej jak w XP. Czy ktoś może mi pomóc w tej sprawie?. Pozdrawia i z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 14 Maja 2009 przez emule2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 A pomocy w tym programie to nie ma? Pomoc w Vista zajmuje zapewne zdrowo ponad 50MB i nikt z niej nie korzysta... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emule2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Witam W Pomocy „E-mail”, jest sporo ale niestety nie na temat, więc nadal proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...