Gość chronicsmoke Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Więcej screenów tutaj http://ve3d.ign.com/articles/news/47044/Su...ing-Screenshots a o grze z braku czas nie napiszę nic :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Wygląda jak toca a nie V8 australijskie ;d. Grafa wydaje sie ciut lepsza od grida - ciekawią mnie jak wyglądają zderzenia i czy gra kładzie większy nacisk na sim czy na arcade czy na coś pośredniego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Sim z tego raczej nie będzie ;) Ich poprzednie ścigałki to arcade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RELOADED Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 (edytowane) I co tam panowie nikt w to nie gral jeszcze ???,jestem juz mega ciekaw jaka frajda z jazdy mam nadzieje ze cos pod grida bedzie to podchodzic bo raczej nie przebije grywalnosci grida. to lipa dzieki za info,teraz sprawdzilem i zajmuje 1,35 gb takze po takim rozmiarze to chyba nie ma co sie spodziewac,aczkolwiek wiadomo ze rozmiar nie ma znaczenia co do grywalnosci Edytowane 23 Czerwca 2009 przez RELOADED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2009 Grywalność to kupa - na pewno nie lepsza od Grida. Grafika też nie ma polotu do Grida. Chyba po zderzeniu nie ma rozwałki ale nie wiem bo grałem tylko w demko. Tą gre można spokojnie odpuścić. Nic ciekawego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Potwierdzam Qpa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Serio? Screeny obiecujące, na widok beemwuch audi i jaguara xj mi prawie bryknął, a wy piszecie że gra cienka? :( Napisalibyście chociaż czemu posysa: mało aut? nudny tryb kariery? dziwna fizyka? wtf? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABI-FOX Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Gra naprawdę denna ;/ grałem chwile w demo i grafika słaba, a wszystko ustawione na full, fizyka jazdy okropna :( nie polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 Samochody wyglądają ok , ale reszta detali - trasa itp kupa. Fizyka jest nędzna , praktycznie brak różnic wprowadzeniu aut , bmw zachowywał się jak napęd na przód :lol2: . Poza tym brak widoku ze środka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2009 (edytowane) co tu duzo pisac... u mnie smiga na moim zlomie... pogralem w to 20 minut.... i wywalilem.. czemu? Prowadzenie samochodu na wylaczonych wszelkich pomocach jest strasznie proste na klawiaturze... to na kierownicy musi to byc az nudne...... juz grid jest trudniejszy... Grafika jeszcze ujdzie... podobaja mi sie rozgrzane do czerwonosci tarcze hamulcowe... Edytowane 24 Czerwca 2009 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...