Steryd4U Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 ...pograłem sobie w pare gierek wszedłem na internet i chciałem wejść w dysk C i co sie okazało ? klikając 2 razy na ikone dysku wyskakuje okno pytające jakiego programu użyć do otwarcia dysku :blink: oto screen sytuacja jest na kazdym z 3 dysków nie wiem jak sobie z tym poradzić narazie moge sie tylko posługiwać przy pomocy: ppm i Eksploruj jak to naprawić i czego to może być wina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukIT Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Zobacz czy nie masz na dyskach ukrytych plików typu "autorun.inf", "autorun.ini" ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SubMaFioZo. Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) Miałem tego virusa kolego. Polecam Trojan Remover i po sprawie :) PS. nie da się podejrzeć ukrytych plików :) konieczne jest uzycie Trojan REmover Edytowane 14 Maja 2009 przez SubMaFioZo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steryd4U Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Zobacz czy nie masz na dyskach ukrytych plików typu "autorun.inf", "autorun.ini" ?? na dysku C jest autorun.inf a na dysku E autorun.ini czy powinienem je usunąć ? @Luk miałeś racje, chodziło o te 2 pliki @Sub Program wykrył trojana i wszystko jest już ok Obu Panom bardzo dziękuje i pozdrawiam. temat do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...