-GIZIU- Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Witam, szukam słuchawek typu neckband do biegania/jazdy na rowerze które nie mogą wypadać. Gramofonem będzie iPod Nano 4 generacji którego kupuję za jakiś czas. Co polecacie do kwoty 150zł ? Oto słuchawki które wpadły mi w oko: -Sennheiser PMX 80 Sport II -Sennheiser PMX 70 Sport -KOSS P16W Co o nich myślicie, wizualnie najbardziej podobają mi się PMX 70, potem 80 i na końcu Koss. Które będą najlepsze pod względem jakości dźwięku ? Ewentualnie macie jakieś inne propozycje ? Myślałem nad "haczykami" ale jak dla mnie to jakoś dziwnie to wygląda 8O Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 to nie miejsce na taki temat 8O tutaj pytaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-GIZIU- Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) Ups, prośba o usunięcie tematu 8O Edytowane 14 Maja 2009 przez -GIZIU- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...