bartqmistrz Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Witam. Nie wkurzajcie się, że tworzę nowy temat bo na tym o karakorum jest już więcej pytań niż odpowiedzi. Mam procka z tytułu i niepokoi mnie różnica temperatur. W IDLE mam 7* różnicy 39*/32* w stresie już nieco mniej bo 60*/56*. Co jest tego powodem ? Uwalone czujniki ? Krzywy docisk coolerka ?(zakładałem 3 razy - bez zmian). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Norma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) Też mam taki rozrzut na E8400 C0 :wink: Wydaje mi się że mamy czujki walnięte ale proce sprawne :) Edytowane 14 Maja 2009 przez pavel54 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaB Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Też mam taki rozrzut na E8400 C0 :wink: Wydaje mi się że mamy czujki walnięte ale proce sprawne :) Ja na boxie mam +1st. C na drugim rdzeniu więc bez rozrzutu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartqmistrz Opublikowano 14 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Hmm chyba jednak docisk słaby. Na boksie mam 2* różnicy. Ehh te koszyki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...