stranger Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 witam znalazłem na stronie http://www.chieftec.pl/ wszystkie te rzeczy w nastepujacej konfiguracj cenowej dwa wiatraki COOLER MASTER Neon L.E.D. Fan (niebieski kolor ) szt.40zl zimna katoda (niebieska) szt.92zl 2 kabelki do HDD (TTC-A24) szt.53zl kabelek do FDD (TTC-F18) szt.28zl czy ktoś moze mi powiedzieć gdzie moge dostac to taniej lub czy sa ciekawe zamienniki do tych elementów, nad któymi warto by się było zastanowić..... dzieki.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 sugeruje Ci popatrzec po innych sklepach internetowych. ale najlepiej jest chyba kupic wszystko w jednym - nie placisz wtedy kilkakrotnie kosztow wysylki. ja polecam CI kable okragle cooler majstra - fakt sa drogie ale za to piekna ;) no jest jeszcze allegro.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Nie wiem jak reszta, ale wiatraki za drogie- na allegro widziałem po 30zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 a czy możecie polecić solidną firmę która sprzedaje te cuda w necie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Nie wiem jak reszta, ale wiatraki za drogie- na allegro widziałem po 30złmoze i sa ale jakiejs dziadowakiej firmy a to sa COOLER MASTERY !! a tak btw to dzisiaj bylem w sklepie firmowym Chiefteca we Wroclawiu ( otwarty od kilku dni ) i wszystko jest taniej niz w necie :D np ten cooler master jest za 38 zeta, katody chyba za 80 a wracajac do cooler mastera to naprawde warto !! widzialem dzisiaj go na zywo i bardzo ladnie swieci, dobre wykonanie ogolnie miodzio :) jutro zakupuje takiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 teraz to mi dałeś do myślenia SNAP, bo jakoś nie uśmiecha mi się wpychac kasę jakiemuś lewemu przedstawicielowi firmy.... a masz jakies namiary na ten sklep co byłeś?jak bedzieśz kupował wiatrak spytaj czy coś wysyłkowo sprzedają i spisz jakiś telefon do nich jak możesz, też bym się chciał pocieszyć cooler masterem :-) z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 moze i sa ale jakiejs dziadowakiej firmy a to sa COOLER MASTERY !! a tak btw to dzisiaj bylem w sklepie firmowym Chiefteca we Wroclawiu ( otwarty od kilku dni ) i wszystko jest taniej niz w necie :D np ten cooler master jest za 38 zeta, katody chyba za 80 a wracajac do cooler mastera to naprawde warto !! widzialem dzisiaj go na zywo i bardzo ladnie swieci, dobre wykonanie ogolnie miodzio :) jutro zakupuje takiego Nie, cooler mastery były po 30zł, tylko to był nowy allegrowicz, z groszowymia aukcjami na kompie- więc nie wiadomo... LOL- nie kompie, tylko koncie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 a czy możecie polecić solidną firmę która sprzedaje te cuda w necie? www.pctoys.com www.compusa.com - katodka mnie wyszla 80zl Z tymze mnie to mial kto przywiezc z USA :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 a czy możecie polecić solidną firmę która sprzedaje te cuda w necie? www.pctoys.com www.compusa.com - katodka mnie wyszla 80zl Z tymze mnie to mial kto przywiezc z USA :) no tak cfaniaczku krakowski 8) , nie wszyscy maja dostep do poczty dyplomatycznej...... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 80 zeta :lol: :?: czemu tak drogo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 właśnie gdzie można tanio fluorescencyjną dostać katodę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 mhhhhhh ja kupuje w poniedzialek 2 katody + inwerter za 99 zeta:) nowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 a możesz podać źrodło takich tanich elementów??? bo też poluję na katodę tylko mnie potrzebna fluorescencyjna a ta twoja cena to za wszystko czy za jedna katode? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 mhhhhhh ja kupuje w poniedzialek 2 katody + inwerter za 99 zeta:) nowe No tak, ale ja kupowalem Polroku temu, jak u nas najtansza katoda kosztowala 129zl :D HEHE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 a możesz podać źrodło takich tanich elementów??? bo też poluję na katodę tylko mnie potrzebna fluorescencyjna a ta twoja cena to za wszystko czy za jedna katode? przeciez napisalem : 2 katody + inwerter za 99 zeta a zrodlo napisze jak kupie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 A zerknijcie tutaj. Tylko te amerykańskie rednecki nie wysyłają poza swój kraj :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 fajne maja ceny swiecacych kabelkow do hdd mozna popatrzec ale wszystko niedostepne :) dla nas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 Tam wszystkie ceny są świetne , a te coolerki termalrighta...:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 jak sie nie ma co sie lubi .... :lol: to jest przeje ***** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 no ja wlasnie zamowilem z pc-tuning.pl te świecące kabelki i nie wiem czy to nie był błąd, mam nadzieję że bedzie z nich jakis pożytek, bo narazie mam do nich tylko dwa wiatraki nebula podswietlane na niebiesko...... chcialbym zobaczyć fotke tych kabelków podswietlanych w jakiejs zmodowanej budzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 jak kogoś to interesuje od poniedziałku nowe ceny na http://www.chieftec.pl/ podwojan katoda za 99 zl pojedyncza za 78 zl COOLER MASTER Neon L.E.D. Fan za 38 zl więc SNAP chyba to jest to twoje źródło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 jak kogoś to interesuje od poniedziałku nowe ceny na http://www.chieftec.pl/ podwojan katoda za 99 zl pojedyncza za 78 zl COOLER MASTER Neon L.E.D. Fan za 38 zl więc SNAP chyba to jest to twoje źródło dokladnie :) tylko ja mam sklep w swoim miescie i nie place za wysylke :) ogolnie polecam !! mila obsluga, wiedza co sprzedaja :) a ten cooler master juz jest za 38 zeta tylko ze w "normalnym" sklepie , a w necie za okolo 40 z tego co pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 gadałem z nimi dwa razy przez tel, wydają się być ok, zobaczę co mi przyślą..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 napisze ci w poniedzialek jak to wyglada :) jakie kolory wziales ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 no wiadomo niebieski :), z pc-tuning wzialem te kabelki fluorescencyjne okrągłe i do tego katode uv zastanawiam się jeszcze nad tym wiatrakiem do mojego geforca Thermaltake G4-VGA CoolMOD Highest Performance Cooler jaki zapas wolnego miejsca muszę zostawić przy wycinaniu otworu na szybkę żeby tam się później jeszcze uszczelka zmieściła??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 2 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2003 zamowiles katode z chieftec.pl ?? tylko jedna ?? przeciez maja byc za 99 zeta dwie ja zmowilem szybke z pc-tuning.pl i jestem happy tam daja ci taki bajer i dzieki temu wycinsz wieksza dziure Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 mozesz jakies wymiary tego cuda podac? bo ja zamowilem z discotech i obawiam sie ze tam nie dostane takiego dodatku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 ja zmowilem szybke z pc-tuning.pl i jestem happy tam daja ci taki bajer i dzieki temu wycinsz wieksza dziure Ten bajer to przecież najzwyklejsza podkładka, którą można kupić w każdym hiper żelaztwie (castorama itp) w dziale ze śrubami, wkrętami itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 a tak w ogole to ja mysle ze kazdy w domu ma zwykla podkladke pod srubke :P :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 wiem ze to podkladka ale chyba musisz miec odpowiedni rozmiar tej podkladki :) zalezy jaka masz uszczelke do szyby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...