Skocz do zawartości
stranger

okrągłe kabelki, neon, wiatraki.......

Rekomendowane odpowiedzi

witam

znalazłem na stronie http://www.chieftec.pl/ wszystkie te rzeczy w nastepujacej konfiguracj cenowej

dwa wiatraki COOLER MASTER Neon L.E.D. Fan (niebieski kolor ) szt.40zl

zimna katoda (niebieska) szt.92zl

2 kabelki do HDD (TTC-A24) szt.53zl

kabelek do FDD (TTC-F18) szt.28zl

czy ktoś moze mi powiedzieć gdzie moge dostac to taniej lub czy sa ciekawe zamienniki do tych elementów, nad któymi warto by się było zastanowić.....

dzieki....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sugeruje Ci popatrzec po innych sklepach internetowych.

ale najlepiej jest chyba kupic wszystko w jednym - nie

placisz wtedy kilkakrotnie kosztow wysylki.

ja polecam CI kable okragle cooler majstra - fakt

sa drogie ale za to piekna ;)

no jest jeszcze allegro....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem jak reszta, ale wiatraki za drogie- na allegro widziałem po 30zł

moze i sa ale jakiejs dziadowakiej firmy a to sa COOLER MASTERY !!

a tak btw to dzisiaj bylem w sklepie firmowym Chiefteca we Wroclawiu ( otwarty od kilku dni ) i wszystko jest taniej niz w necie :D

np ten cooler master jest za 38 zeta, katody chyba za 80

a wracajac do cooler mastera to naprawde warto !! widzialem dzisiaj go na zywo i bardzo ladnie swieci, dobre wykonanie ogolnie miodzio :)

jutro zakupuje takiego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teraz to mi dałeś do myślenia SNAP, bo jakoś nie uśmiecha mi się wpychac kasę jakiemuś lewemu przedstawicielowi firmy....

a masz jakies namiary na ten sklep co byłeś?jak bedzieśz kupował wiatrak spytaj czy coś wysyłkowo sprzedają i spisz jakiś telefon do nich jak możesz, też bym się chciał pocieszyć cooler masterem :-)

z góry dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze i sa ale jakiejs dziadowakiej firmy a to sa COOLER MASTERY !!

a tak btw to dzisiaj bylem w sklepie firmowym Chiefteca we Wroclawiu ( otwarty od kilku dni ) i wszystko jest taniej niz w necie :D

np ten cooler master jest za 38 zeta, katody chyba za 80

a wracajac do cooler mastera to naprawde warto !! widzialem dzisiaj go na zywo i bardzo ladnie swieci, dobre wykonanie ogolnie miodzio :) 

jutro zakupuje takiego

Nie, cooler mastery były po 30zł, tylko to był nowy allegrowicz, z groszowymia aukcjami na kompie- więc nie wiadomo...

LOL- nie kompie, tylko koncie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy możecie polecić solidną firmę która sprzedaje te cuda w necie?

www.pctoys.com

www.compusa.com - katodka mnie wyszla 80zl

Z tymze mnie to mial kto przywiezc z USA :)

no tak cfaniaczku krakowski 8) , nie wszyscy maja dostep do poczty dyplomatycznej...... :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ja wlasnie zamowilem z pc-tuning.pl te świecące kabelki i nie wiem czy to nie był błąd, mam nadzieję że bedzie z nich jakis pożytek, bo narazie mam do nich tylko dwa wiatraki nebula podswietlane na niebiesko......

chcialbym zobaczyć fotke tych kabelków podswietlanych w jakiejs zmodowanej budzie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak kogoś to interesuje od poniedziałku nowe ceny na http://www.chieftec.pl/

podwojan katoda za 99 zl

pojedyncza za 78 zl

COOLER MASTER Neon L.E.D. Fan za 38 zl

więc SNAP chyba to jest to twoje źródło

dokladnie :) tylko ja mam sklep w swoim miescie i nie place za wysylke :) ogolnie polecam !! mila obsluga, wiedza co sprzedaja :)

a ten cooler master juz jest za 38 zeta tylko ze w "normalnym" sklepie , a w necie za okolo 40 z tego co pamietam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiadomo niebieski :), z pc-tuning wzialem te kabelki fluorescencyjne okrągłe i do tego katode uv

zastanawiam się jeszcze nad tym wiatrakiem do mojego geforca Thermaltake G4-VGA CoolMOD Highest Performance Cooler

jaki zapas wolnego miejsca muszę zostawić przy wycinaniu otworu na szybkę żeby tam się później jeszcze uszczelka zmieściła???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja zmowilem szybke z pc-tuning.pl i jestem happy

tam daja ci taki bajer Dołączona grafika

i dzieki temu wycinsz wieksza dziure

Ten bajer to przecież najzwyklejsza podkładka, którą można kupić w każdym hiper żelaztwie (castorama itp) w dziale ze śrubami, wkrętami itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi