stranger Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 szyba zamówiona z www.discotech.waw.pl, ma ktoś stamtąd szybkę? ile zapasu zostawiać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 zalezy jaka dostaniesz uszczelke trzeba bylo brac z pc-tunung.pl po 2 dniach dostalem paczke doslownie EXPRESS i zamawialem poczta , normalna paczke , bez zadnych priorytetow itp ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 tak ale ja chcialem ta szybke 37,5 x 30 w prostokącie a takich na pc-tuning nie mieli, jasne zebym od nich wzial bo doliczam kolejny koszt przesyłki z wawy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 a czy ktoś orientacyjną ilość farby moglby mi podac, ktora bylaby mi potrzeba do przemalowania midi towera łącznie ze stelażem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 jak kogoś to interesuje od poniedziałku nowe ceny na http://www.chieftec.pl/ podwojan katoda za 99 zl pojedyncza za 78 zl COOLER MASTER Neon L.E.D. Fan za 38 zl więc SNAP chyba to jest to twoje źródło dokladnie :) tylko ja mam sklep w swoim miescie i nie place za wysylke :) ogolnie polecam !! mila obsluga, wiedza co sprzedaja :) a ten cooler master juz jest za 38 zeta tylko ze w "normalnym" sklepie , a w necie za okolo 40 z tego co pamietam SNAP nie zapominaj kto rozpoczal temat sklepow we Wrocku z czesciami do MODDINGU :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 jak kogoś to interesuje od poniedziałku nowe ceny na http://www.chieftec.pl/ podwojan katoda za 99 zl pojedyncza za 78 zl COOLER MASTER Neon L.E.D. Fan za 38 zl więc SNAP chyba to jest to twoje źródło dokladnie :) tylko ja mam sklep w swoim miescie i nie place za wysylke :) ogolnie polecam !! mila obsluga, wiedza co sprzedaja :) a ten cooler master juz jest za 38 zeta tylko ze w "normalnym" sklepie , a w necie za okolo 40 z tego co pamietam SNAP nie zapominaj kto rozpoczal temat sklepow we Wrocku z czesciami do MODDINGU :wink: a kto wyczail ze w tym sklepie sa katody za 99 zeta :wink: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranger Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 noooooooooo MR.SNAP :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...