Gonathel Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Witam.. Chciałem zasięgnąć waszej rady... jak mogę podkręcić C2D T5750 Merom na plycie z mostkiem północnym PM965 Sprawa wygląda o tyle trudniej iz jak widać jest to laptop... Proszę nie pisac ze laptopów sie nie podkreca itp... W biosie jak to w laptopach niema żadnych opcji odpowiedzialnych za szynę fsb ani napięcia chciałem zrobić to jakimś programem z pod Windowsa ale pare miesięcy temu testowałem te programy i jakoś nie bardzo to działa ;/ Pare lat temu duzo bawilem sie w O/C celeronow wiec wiem na czym to wszystko polega Udalo mi sie Celerona 2.0 skrecic na 3,2 Ghz oraz Celerona D 2.13 bodajze zkrecic na ok 4 Ghz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G73 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 laptopow sie nie podkreca, sam sobie odpowiedziales piszac o opcjach w biosie laptopa :lol2: zysk bedzie niezauwazalny jezeli w ogole uda sie cos wycisnac z procka, nie ten dzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...