amstrong Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Witam jestem zainteresowany monitorem dell 2709WFP może ktoś z forum go używa i wie czy nadaje sie do gier i jaki ma input lag ponieważ nie mogę znaleźć jego pożądnej recenzji w internecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostyn Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Używam 2709W do pracy, oglądania filmów i giercenia. Monitor mam prawie rok i jestem bardzo zadowolony. Tu masz reckę (niestety po niemiecku :( ) Recenzja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Po angielsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstrong Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 (edytowane) To są linki do recenzji della 2709W który jest na PVA a nie 2709wfp który jest na s-ips przynajmniej jest tak na allegro opisany chyba że tam zaszła pomyłka Edytowane 15 Maja 2009 przez amstrong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Nie ma matryc 27" IPS. Ten Dell jest tylko i wyłącznie na S-PVA. Informacje z allegro są tak samo rzetelne jak ulotki producentów. Nadają się na rozpałkę. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstrong Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Dzięki za wyjaśnienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Jeśli wierzyć testom to ten monitor ma spory LAG (optymistycznie 47 ms , pesymistycznie średni wynosi 64 ms ... a to ostatnie to tak co najmniej 2 x za dużo) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amstrong Opublikowano 15 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2009 Czyli dalej nie wiem co kupić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostyn Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 Jeśli wierzyć testom to ten monitor ma spory LAG (optymistycznie 47 ms , pesymistycznie średni wynosi 64 ms ... a to ostatnie to tak co najmniej 2 x za dużo) Gdzieś na stronie dell'a jest informacja, że 47ms to wartość jak najbardziej prawdziwa ale w którejś "rewizji" zostało to poprawione. Niestety nie potrafię tego odnaleźć... moje subiektywne odczucia są BARDZO pozytywne. Jeżeli zdecydujesz się kupić ten model to dobrze poszukaj sklepu, ja znalazłem w Krakowie sklep gdzie monitor kosztował 300zł mniej niż te sprzedawane na alledrogo. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 17 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2009 kupuj nie zastanawiaj sie ja mam Della 2408WFP (S-PVA) z pierwszej rewizji i niby pisano ze ma b. duzy input lag, a w praktyce nie widze najmniejszego w grach, gram sporo w FPP, wyścigi i był to widział, monitor mam ponad rok i spisuje sie rewelacyjnie nie zamienilbym go na zaden inny. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...